HTML

Our life in California

Indulás elötti nap. Még jó mindenkivel találkozni, néhány puszit és könnycseppet váltani.

Friss topikok

  • LiliZozó: Köszi. :) Ha írsz az e-mailemre, az tökéletes lesz. nagy.f.emese@citromail.hu Előre is köszönöm a ... (2013.09.19. 23:50) MINDEN TÖKÉLETES:)
  • Bóbitáék: De nagyon sajnálom :(( Lily-t is, meg Téged is a munka miatt...:( Mielőbbi gyógyulást kívánok, hog... (2013.09.07. 22:32) 4. nap a bölcsiben - lázasan :(
  • norus: Ügyesek vagytok! És a bölcsis néni is szimpi, hogy így melléfekszik, ilyesmik :) Akkor nem sokára... (2013.09.06. 11:06) Bölcsibe beszoktatás 3. nap
  • norus: Ügyesek vagytok nagyon. Majd gyere mi volt az ott alvásnál :) Gratulálok a 2. évfordulóhoz :) (2013.09.05. 21:17) Elkezdtük a bölcsit (2. házassági évforduló)
  • Bóbitáék: Nagyon ügyes már Lily és ez a bölcsi-dolog...Hjaaaj... Ezt az esti dolgot pedig pontosan értem!:)) (2013.08.30. 15:28) 15 hónapos Lilyborsó - 1 alvás

Címkék

Nagyi és Lily NAGY NAPJA (06.07)

2013.07.03. 14:52 PetraésLily

Julius 6-an anyukam reggel 8ra erkezik hozzank. Addigra remelhetoleg, Lily epp reggelizni fog es en is be tudok pakolni a MASFEL NAPOS kiruccanasunkra KETTESBEN, Balazzsal. :) 

Mar tervezzuk egy ideje es hat eljon lassan a napja. Ha elarulom, hogy egyaltalan nincs tervunk, sem szallasunk, csak annyit tudunk hogy szeretnek elmenni a Balatonhoz kicsit kikapcsolodni, egyutt lenni es nem sietni. 

Hazudnek hogyha azt mondanam hogy nem tartok ettol az egesztol, de bizom benne hogy anyukam minden helyzetet meg tud es fog oldani es ha megis vmi egbekiallto gond lenne akkor csak telefonal es mi jovunk. Azt gondolom, hogy napkozben nem lesz gond, sem az evessel, sem az alvassal...csak es kizarolag az estetol felek. Tudom, ha eluti az ora a 19:00-at a gyomrom gorcsben fog allni, persze amennyire lehet majd leplezem es meg az is lehet hogy minden siman fog menni. Ennek orulnek a legjobban. :) Tudom, hogy anyukamnal a legjobb helyen lesz, illetve hat anyukam jon hozzank, ugyhogy meg az uj koryezet sem "zavarhatja" Lilyt. Szoval ha o nem tudja letenni aludni akkor senki. Marmint rajtam kivul...Azon gondolkodom, hogyha ne adj isten megbetegednek es korhazba kerulnek akkor is vhogy meg kene oldani Lily lefekteteset vagy igy vagy ugy. Azt tudom , erzem hogy rosszat neki nem teszek, mert anyukam egesznap csak kenyeztetni fogja. 

Szoval ez a nagy terv...:) keszulok is ra, hogy minden szep es jo legyen, persze ilyenkor lep kozbe Murphy, de eldontottem, hogy minden JO lesz es kesz, tolem eshet is, barmi. Es ha sikerul vhol ejszakaznunk Balazst is hagyom 10ig aludni:) mert 12re igertem magunkat masnapra.

Lilynek mar mondom, hogy mi lesz szombaton, nem tudom mennyit ert es fog fel belole, de nagyon remelem, hogy kompromisszum kesz lesz:)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://petracalifornia.blog.hu/api/trackback/id/tr785389343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása