HTML

Our life in California

Indulás elötti nap. Még jó mindenkivel találkozni, néhány puszit és könnycseppet váltani.

Friss topikok

  • LiliZozó: Köszi. :) Ha írsz az e-mailemre, az tökéletes lesz. nagy.f.emese@citromail.hu Előre is köszönöm a ... (2013.09.19. 23:50) MINDEN TÖKÉLETES:)
  • Bóbitáék: De nagyon sajnálom :(( Lily-t is, meg Téged is a munka miatt...:( Mielőbbi gyógyulást kívánok, hog... (2013.09.07. 22:32) 4. nap a bölcsiben - lázasan :(
  • norus: Ügyesek vagytok! És a bölcsis néni is szimpi, hogy így melléfekszik, ilyesmik :) Akkor nem sokára... (2013.09.06. 11:06) Bölcsibe beszoktatás 3. nap
  • norus: Ügyesek vagytok nagyon. Majd gyere mi volt az ott alvásnál :) Gratulálok a 2. évfordulóhoz :) (2013.09.05. 21:17) Elkezdtük a bölcsit (2. házassági évforduló)
  • Bóbitáék: Nagyon ügyes már Lily és ez a bölcsi-dolog...Hjaaaj... Ezt az esti dolgot pedig pontosan értem!:)) (2013.08.30. 15:28) 15 hónapos Lilyborsó - 1 alvás

Címkék

Na most rohan az idő

2013.09.03. 13:01 PetraésLily

Mindig azt mondogatom, hogy en ugyan nem erzem, hogy jajj, hat mintha csak tegnap lett volna hogy megszuletett...mert nem tegnap volt...de most valahogy olyan sok minden tortenik es olyan utemben, hogy csak kapkodom a fejem.

Emlekszem mikor meg Liz irta, hogy mar nem is tud mit irni, mert irja le huszadjara hogy ezt es ezt csinalja Dorka es igy papazik, igy csuzdazik es ezt es ezt eszi...akkor oszinten bevallom nem ertettem, csak sajnaltam, hogy nem ir gyakrabban. En meg most azt erzem hogy olyan sok mindent le szeretnek irni de valahogy elvesz az idom es nem tudom leirni vagy nem ugy ahogy szeretnem:(

Mult heten talalkoztunk Norival es Morra es Titaval, aki kisbabat var decemberre, olyan jo volt oket latni, pedig nem vagyunk egy ori hari baratnok, de megis jo volt. Jo volt latni Mort es Titat is aki nem reg erkezett haza Ausztraliabol es megis szakitott idot rank. Bar a jaszohaz azt hiszem nem volt a legszerencsesebb valasztas a talalkanak, mert Mor egyenlore a maszasnal tart Lilyt meg meg sem lehetett allitani, jon megy...:) Ugyhogy 50 perc utan vegul egy Mekiben kotottunk ki aholl Lily is nyugiban volt a sultkrumplijaval es igy tudtunk beszelni nyugiban. Egyebkent a jatszohaz aznap extra zsufolt volt, kint volt a megtelt tabla.

Aztan voltunk eskuvon is, Balazs egyik jo baratjanak az eskuvojen. Keszultunk ra mindharman:) Lilynek a nagyi horgolt kisrucit az alkalomra meg fejpantot is. (es a tavalyi pulcsikba is most nott bele igazan ugyhogy jol lesznek most telre is:) Delelott volt Lily apaval es anyaval fodrasznal, ot is megnyirtak ismet:) aztan nagyival mentek jatszoterre utana pedig ebedeltek es anyu tette le aludni. En viszonylag sokaig keszultem es vegul meg is bantam hogy eltuzettem a hajam, de no problem:) aztan sminkeshez is mentem, akit ugy ajanlottak, de nagyon lassu volt:( es kicsit transzfesztinek ereztem magam:) de a ruham tokeletes volt:) A magassarku cipoben hajnalra mar fajt a labam, nade igy jar aki nem visz lapos talput. Anyu is jott velunk az eskuvore, o pesztralta Lilyt. Nem igazan akart nyugiban ulni a szertarta alatt, pedig 5 perc volt az egesz, es nem viccelek:) de mas gyerek is hasonlokeppen volt mint Lily igy ok az eloterben szaladgaltak es a fuggonnyel jatszottak:) A gratulaciok utan Balazs haza vitte Lilyt es anyut. Jol ki volt faradva Lily mert 19kor mar aludt es a tapszert is elfogadta es siras sem volt es reggel fel 7ig aludt. Mikor Balazs visszaert epp fenykepezes zajlott, aztan jott a vacsi. Majd pedig jo sokat tancoltunk, pedig Balazs nem az a tancoslabu, de annyit tancoltunk, hgy en nem birtam vegul, bar gyanitom, hogy ha en is iszok akkor ment volna de igy kb. 3 korul kidoltem. 4kor indultunk haza es 5kor kerultunk agyba mert hazavittuk Sipit is. Anyunal aludtunk, hogy tudjunk sokaig aludni, de kb. 9kor midketten ebren voltunk. Balazs eleg masnapos volt. Egyebkent annyira zizi vagyok/voltam hogy nem is csomagoltam masnapra ruhat magunknak, vagy fogkefet. Jah es az eskuvore(ne hogy ezt elfelejtsem mar irni fel 5re erkeztunk, pedig negyed 18kor kezdodott...tiszta hulye vagyok) Miutan felkeltunk, elmentunk bevasarolni a Sparba es megebedeltunk. Szerencsenk volt mert Lily ugye aludt, ugyhogy Balazs is ledolt es Lily megdontotte az eddigi rekordjat mert 2 ora 17 percet aludt. Miutan felkelt uzsonnazott aztan hazavittuk anyut, akinek itt is SZAZSZOR MILLIOSZOR KOSZONOM, HOGY SZANITHATUNK RA es ENNYIT VIGYAZ LILYRE(mert hogy ma is, hisz a 2. hazassagi evfordulonk van).

A napot pedig apueknal fejeztuk be, mert az ocsemnek penteken volt a szuletesnapja, ugyhogy jottek az uncsitesok is. Lily rohangaszott, cicazott es jo sokszor bekakilt(,szerintem a foga, mert ez az also szemfog nem akar kibujni, csak dudorodik, de azt nagyon) miutan hazaertunk, mar jott is a furdes es alvas. Balazs 8:11kor mar a kanapen horkolt ra egyaltalan nem jellemzo modon:) ugyhogy mondtam neki hogy menjunk be aludni a haloba, nem ellenkezett. 

A masik nagyon izgi dolog pedig hogy Lily ezen a heten kezdi a bolcsibe valo beszokast en pedig ugye lassan a munkat, de ez a kovetkezo bejegyzes lesz:)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://petracalifornia.blog.hu/api/trackback/id/tr855493292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása