HTML

Our life in California

Indulás elötti nap. Még jó mindenkivel találkozni, néhány puszit és könnycseppet váltani.

Friss topikok

  • LiliZozó: Köszi. :) Ha írsz az e-mailemre, az tökéletes lesz. nagy.f.emese@citromail.hu Előre is köszönöm a ... (2013.09.19. 23:50) MINDEN TÖKÉLETES:)
  • Bóbitáék: De nagyon sajnálom :(( Lily-t is, meg Téged is a munka miatt...:( Mielőbbi gyógyulást kívánok, hog... (2013.09.07. 22:32) 4. nap a bölcsiben - lázasan :(
  • norus: Ügyesek vagytok! És a bölcsis néni is szimpi, hogy így melléfekszik, ilyesmik :) Akkor nem sokára... (2013.09.06. 11:06) Bölcsibe beszoktatás 3. nap
  • norus: Ügyesek vagytok nagyon. Majd gyere mi volt az ott alvásnál :) Gratulálok a 2. évfordulóhoz :) (2013.09.05. 21:17) Elkezdtük a bölcsit (2. házassági évforduló)
  • Bóbitáék: Nagyon ügyes már Lily és ez a bölcsi-dolog...Hjaaaj... Ezt az esti dolgot pedig pontosan értem!:)) (2013.08.30. 15:28) 15 hónapos Lilyborsó - 1 alvás

Címkék

13 hónapos Lilyborsó

2013.07.10. 15:42 PetraésLily

Ez vhogy kimaradt, pedig a mi kis borsonk jar, gyalogol es felfedez. Szerencsere az ido kegyes hozzank es mindennap tudunk menni a jatszoterre es mi megyunk is. Ugyanaz a tarsasag van mindennap ugyhogy Lilynek vannak pajtasai. Vivi kifejezetten szereti Lilyt, annak ellenere hogy Lily minden jatekat elveszi tole:( ami elszomorit mert hiaba mondom, hogy : Nem, nem , nem...:( vagy veszem el erovel es adom vissza jogos tulajdonosanak az epp ominozus jatekot Lily veszi is vissza es ezt jatszuk. A hisztik kezdenek csendesedni, nah nem azt mondom hogy egyaltalan nincsenek, de mar kevsebb es rovidebbek. Azt vettem eszre hogy leginkabb Balazsnak tartogatja. Ha itthon van Balazs vagy Lily kozeleben van akkor Lily nem is hajlando mashogy meglenni csak az apja oleben. Persze eleinte Balazs oda volt a gyonyortol, de mar o is rajott hogy atvertek:) bizony az o edes, kicsi 1 eves lanykaja:D Szoval mostmar Balazs is probal fegyelmezni, de alt. inkabb beadja a derekat es cipeli Lilyt:) o pedig edesen bujik az apjahoz, de meg hogy:) orom oket nezni. Reggelente pedig el sem akarja engedni, nem orul hogy apukaja dolgozni jar, ugyhogy ilyenkor mikor Lilyt atadja az en olembe Balazs azonnal megsertodik es szinte ram is haragszik, hogy elengedem az apjat, csapkodja a mellkasom es hadonaszik es ekkor mar hiaba mondja neki az apja hogy pápá Lily, Lily durcasan a nyakamba furja a fejet es ra sem nez Balazsra. Aztan delutanra megenyhul mert mikor megerkezik Balazs a munkabol fulig er a szaja es mar siet is ele. :)

Az alvasok mostanaban "jol" alakulnak...2 orat alszik delelott es delutan is...reg volt ilyen...nem tudom minek koszonheto, talan az ido, nem tudom...ugyhogy az 1 alvas egyre csak tavolabb, de nem is eroltetem. Ennyit alszik, kesz. Viszont koran kel, nagyon koran. Ma pl. 05:30kor,tegnap 05:41kor,  elotte valo nap 5:53kor. Igaz az ablaka nyitva es a redony is picit fel van huzva de csak epp hogy levego be tudjon jonni rajta es legyen ertelme annak hogy nyitva az ablaka. Igy alt 9:30kor mar alszik is(de volt hogy 9kor tettem le)...este pedig olyan edesen alszik el. Nem sok tapszert iszik mostanaban, ugyhogy kevsebbet is keszitek neki. Iszik, iszik...aztan megall es piheg es en mozdulatlanul nezem, tegnap kb. 5 percig csinalta, nyitotta, zarta a szemet es egyszercsak mar szuszmakolt:) Imadom:)

Az eves hagy nemi kivanni valot maga utan de nem tudok masra gondolni csak az idore. A fott etel nem kell neki:( Bevallom volt mikor csak gyumolcsot ebedelt, cseresznyet barackkal, vagy pl. ma evett 2 kanal toltott paprikat, egy fel kiflit, plusz pogacsat es egy barackot. Reggelire jol eszik es a bulata is csuszik neki nagyon meg a gyumolcsok de a fott etel nem:( es a hust ki nem allhatja...nagy ritkan eszi meg, ugyhogy holnap tojas rantottat kap. Pl. a krumplis tesztamtol hidegrazast kap...ki erti ezt a gyereket?! Az egyutt keszitett pogacsat viszont szereti:) Meg csak ugy a pulton uldogelni es majszolni vmit, nah az nagy kiralysag:D Magoztunk mar egyutt meggyet, csinaltunk krumplis tesztat, paniroztunk tokot es csinaltunk turos pogacsat. :) Ha en a konyhaban vagyok akkor 10bol 7szer tuti o is ott van es keretszkedik fel a pultra, persze direkt miatta alakitottam at ugy hogy legyen neki is es nekem i hely tevekenykedni:)

Fogakat tekintve ujabb jon...mar nem is tudom mit mondjak a 13. felul.

A vedono nem jott...14re igerte magat. 13:38kor felhivtam, hogy erdeklodnek hogy kesik e vagy elobb jon, mire az volt a reakcio hogy jah ha nekem nem jo a mai nap akkor nem jon. Mondtam hogy ok, akkor ne jojjon:) Penteken hivom  majd hogy megbeszeljunk egy uj idopontot. 

A nagy problemam most a jatszoter ahova jarunk...kritikan aluli...a homok nem is homok. Aon gondolkodom hogy irok az ANTSZ-nek mert hajmereszto:( Hivtam az onkormanyzatot ahonnan ket kapcsolas utan vegre eljutottam az illetekes helyettesehez mert Toth Erika szabin van. Jovo heten mar lesz. De elore kozolte a holgy hogy arrol hogy felujitjak a jatszoteret ne is remenykedjek es azok a jatekok amiket elvittek sem fogjak/tudjak potolni. Nagyon ideges lettem...ugyhogy megvarom Toth Erika azta gondolom o ezt ugyanigy elmondja majd es akkor kerem majd a feletteset mert ez nem valasz. Ha kell mindennap felhivom oket es jegyzokonyvbe vetetem hogy a Sarret parki jatszoteret haladektalanul ujjitsak fel. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://petracalifornia.blog.hu/api/trackback/id/tr85397675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása