HTML

Our life in California

Indulás elötti nap. Még jó mindenkivel találkozni, néhány puszit és könnycseppet váltani.

Friss topikok

  • LiliZozó: Köszi. :) Ha írsz az e-mailemre, az tökéletes lesz. nagy.f.emese@citromail.hu Előre is köszönöm a ... (2013.09.19. 23:50) MINDEN TÖKÉLETES:)
  • Bóbitáék: De nagyon sajnálom :(( Lily-t is, meg Téged is a munka miatt...:( Mielőbbi gyógyulást kívánok, hog... (2013.09.07. 22:32) 4. nap a bölcsiben - lázasan :(
  • norus: Ügyesek vagytok! És a bölcsis néni is szimpi, hogy így melléfekszik, ilyesmik :) Akkor nem sokára... (2013.09.06. 11:06) Bölcsibe beszoktatás 3. nap
  • norus: Ügyesek vagytok nagyon. Majd gyere mi volt az ott alvásnál :) Gratulálok a 2. évfordulóhoz :) (2013.09.05. 21:17) Elkezdtük a bölcsit (2. házassági évforduló)
  • Bóbitáék: Nagyon ügyes már Lily és ez a bölcsi-dolog...Hjaaaj... Ezt az esti dolgot pedig pontosan értem!:)) (2013.08.30. 15:28) 15 hónapos Lilyborsó - 1 alvás

Címkék

Ki mit tud?

2013.06.16. 15:14 PetraésLily

Vagyis, mi mit tudunk...illetve nem is Lily mit tud. :)

A setalassal egyre tobbet probalkozol, bar leginkabb cipoben megy a "hosszabb" tavu setalas egyedul. Anyaval barmeddig elsetalsz:) De semmi nincs eroltetve. Probalkozol igy is eleget, csak tul gyors akarsz lenni es hat ugye nem nezel a labad ele es igy hamar megbotlasz a szanaszet hagyott jatekokban.

Tudod hogy az erkelyre papucsot veszunk es nem megyunk ki zokniban, igy ha mennel ki akkor eroteljesen hadonaszol a papucsal es mutatod hogy adjam a labadra. Este furdes elott mindig beolajozlak, de mostmar elkered a vattakorongot es te magad is beolajozod sajat magad:) Mikor eloszor csinaltad majd megzabaltalak:) Mostmar a nagy kadban furdesz van hogy apa is beszall hozzad en meg csak ulok, terdelek es szorakozom rajtatok es kapok nehany infarktust mert olyan veszelyes ez a kad. Felek hogy megcsuszol es bevered magad, pl. a csapba vagy a kadba belog a mosdo szele es abba. A koromvagas eddig simaliba volt, mostmar azert akadnak gondok. A pelenkazas neha egy remalom. Egyedul ha a fuled tisztitom azt csiped:)

A kanaperol mar siman le es fel maszol, sot mostmar anyaek anyarol is lemaszol, de felmaszni nem tudsz, tulmagas. Lepcsozni is szeretsz. Ha vhonnan megjovunk akkor apaval a lepcsohazban mindig felmentek meg a harmadikra aztan vissza a masodikra. Szereted a kaputelefont, mindig meg kell vizsgalni es fel es letenni. Anya es apa telefonja az ASZ, mar nem eszed meg oket de sokszor a foldhoz vagod:( nem orulunk neki. Mondjuk apa nem is adja oda, max meg tudod szerezni, anya meg mar szazszor megfogadta hogy nem adja neked oda tobbet de vaj szivem van:)

Az Alma egyuttest nagyon szereted. Anya kedvence: a Mennyi selymes puhasag. Te mindegyiket szereted. :)

A 9. fogad kibujt, a 10. meg varat magara. Nagy dilemma volt melyik fogad is ez, de a kisorloket noveszted eppen.

Imadod a sargadinnyet es ugy altalaban a gyumolcsoket. A gorogdinnyet is megkostoltad es az is izlett. Az epret tovabbra is hamozva kapod. A datolya is nagy kedvenc, de a bulata es a kolesgolyo verhetetlen. A kiflit mostanaban hanyagolod. Csinalok szendvicset neked de a sonkat kieszed belole es a kiflit ott hagyod es koveteled a paradicsomot. A hus nem a kedvenced, ugy kell ugyeskednem hogy egyel egy kis husit. Teszta es rizs minden formaban johet es a tejfolt is szereted. Joghurtot mindennap eszel uzsira.

A porszivotol mar nem felsz, sot ha porszivozok imadsz jonni utana es kikapcsolni, mikozben en takaritok:) Van egy kis luk a poszivo tetejen es abba eloszeretettel dugod az egyik ujjad. 

Annyira kis tarsasagi baba vagy, azt imadod ha sokan vannak korulotted de ne sokaig:) A jatszoteren csak ugy a jo ha tele van. Imadsz a homokbab ulni es tevekenykedni. Mostmar bazi sok uj homokozokeszeted van:) de mindig mase a jobb, szebb, ugyhogy mi csak csere alapnak visszuk a mienket:) A jatszoteren szerencsere ezzel mindenki tisztaban van igy senki nem szol ha barmit kolcsonveszunk. Sajnos a jatszoterunkre raferne egy felujitas, mert minden jatek eltort vagy megrongalodott es hasznalatra alkalmatlanna valt:( irtunk levelet az Onkormanyzatnak kivancsi vagyok mi lesz, mert igy csak homokozo es hinta van:( meg a homokozoban a csuzda. Megfejthetetlen hogy miert hordod a homokot bele a csuzdaba...egyebkent a csuzdat szereted es egyedul csuzdazol, persze anya elkap a vegen:) de azt hogy hol is kell ra felmenni, azt nem sikerul megtanitani neked, mert folyton a csuzda csuszo reszen szeretnel felmaszni.

A jatszoteren vagy barhol vagyunk mindenki megcsodal. Eddig ugy voltam vele, hogy biztos jofejek, de kezdem en is azt latni, hogy szep kislany vagy, mert cukinak az tuti hogy cuki. Barmilyen tarsasagban is vagyunk rogton elkezdesz kekeckedni vkivel es csak ugy mosolyogsz neki:) Az ujjacskadon meg mindig ott a tuzfolt, semmit nem zsugorodott es nem is halvanyodott, de nem banom, viszont rendre mindig mindenki megkerdezi hogy mi az.

Legozni jo, de leginkabb szetszedni azt amit apa vagy anya vagy barki epit. Vagy ha bepakolok a kosaradba akkor a legjobb az egeszet az oledbe onteni.

Este ha mar faradt vagy es anya meg nem eszleli/erzekeli akkor mutatsz fel a polcra ahol a mese konyved van amit Erikaektol kaptunk meg kint. a dzsungel allatkai, minden ugyanazt meselem, de mivel altalam kitalalt igy azert mindig mas:)

A lefekves az meg mindig ugyanugy zajlik, semmi fejlodes nincs. Mondom ezt ugy hogy semmit az eg vilagon nem is tettunk azert hogy mashogy legyen. Ugyhogy anya adja a tapszert es tesz be a kisagyba.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://petracalifornia.blog.hu/api/trackback/id/tr375355302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norus 2013.06.16. 16:47:03

Annyira édes, és gyönyörű kislány :) Nagyon ügyes már :)

ziziman 2013.06.17. 07:50:34

Áhhh, a játszis résznél annyira stimmel egy csomó minden - de ezt Te is írtad nekem. A csúszdázás (homok beleszórása), a cserealapos homokozókészlet... :D De tényleg tudja mindenki, hogy ez így működik.
Lily szerintem is gyönyörű kislány, és soha nem bókból mondtam én sem, hanem mert tényleg így is gondolom!
süti beállítások módosítása