HTML

Our life in California

Indulás elötti nap. Még jó mindenkivel találkozni, néhány puszit és könnycseppet váltani.

Friss topikok

  • LiliZozó: Köszi. :) Ha írsz az e-mailemre, az tökéletes lesz. nagy.f.emese@citromail.hu Előre is köszönöm a ... (2013.09.19. 23:50) MINDEN TÖKÉLETES:)
  • Bóbitáék: De nagyon sajnálom :(( Lily-t is, meg Téged is a munka miatt...:( Mielőbbi gyógyulást kívánok, hog... (2013.09.07. 22:32) 4. nap a bölcsiben - lázasan :(
  • norus: Ügyesek vagytok! És a bölcsis néni is szimpi, hogy így melléfekszik, ilyesmik :) Akkor nem sokára... (2013.09.06. 11:06) Bölcsibe beszoktatás 3. nap
  • norus: Ügyesek vagytok nagyon. Majd gyere mi volt az ott alvásnál :) Gratulálok a 2. évfordulóhoz :) (2013.09.05. 21:17) Elkezdtük a bölcsit (2. házassági évforduló)
  • Bóbitáék: Nagyon ügyes már Lily és ez a bölcsi-dolog...Hjaaaj... Ezt az esti dolgot pedig pontosan értem!:)) (2013.08.30. 15:28) 15 hónapos Lilyborsó - 1 alvás

Címkék

Fül-orr gégész

2013.06.13. 10:28 PetraésLily

Szerdan idopontunk volt a dokihoz, hogy Lily megkapja a baranyhimlo elleni oltast es hogy megnezze egy ful orr gegesz is, mert a horkolasa csak nem mulik es eves kozben is nehezere esik a levegovetel. :( A doktorbacsi megnezte, bar ugy kellett Lilyt lefogni es hat nem volt oda a gyonyortol es akkor finoman fogalmaztam. Balazs oleben ult es ugy fogta le a labat, a fejet es meg egy nover is segitett, en meg beszeltem hozza, de szegenyem csak orditott es sirt. A doktorbacsi megallapitotta hogy Lily orr mandulaja meg van nagyobbodva. Ugyan 6 honaposkortol vegeznek mar mutetet, a doki nem javasolta, mivel meg a fuleben is latott gennyes valadekot igy kerdezte hogy esetleg nem volt e nem reg megfazasa, dehogy nem. Abbol maradhatott vissza esha azt kezeljuk akkor hatha enyhul a horkolas a legzese konnyebb lesz. Szoval a multkor ki nem valtott antibiotikumot most kivaltottuk es tegnap ota kapja is Lily. Szerencsere "szereti" ugyhogy nincs kuzdes az adagolassal, bar a 4 ml-t eleg nehezen tudjuk kiadagolni, de apa okos, matematikus, ugyhogy o adagol:) Nasvin orr sprayt is kap, de szigoran csak 3 napig, reggel este. Rakerdeztem a ful tisztitasara is es azt mondta a doki hogy csak kivul szabad takaritani, belulre nem nyulunk. Mivel holnap indulunk wellnesszelni igy rakerdeztk hogy nem art e ez Lilynek de azt mondta a doki ha csak nem dugjuk viz ala akkor csak nyugodtan. 

Megkapta az oltast is, Lily egy hos volt, sirdogalt picit de hamar megnyugodott. 7 nap mulva johetnek ki rajta esetleg pottyok, de nem jellemzo. Viszont az egyik kislanynak Lindanak 5 nap mulva lett par pottye es az anyukaja elvitte dokihoz azt mondta a doki hogy nem tudja ez mi. Ennyi...elvileg ide fogunk mi is jarni gyerek orvoshoz, persze nem biztos hogy pont ehhez a dokihz de mar most nincs bizodalmam. Azert jovo heten elmegyek megnezem ezt az orvosi rendelot.

Visszaterve az orrmndula nagyobbodasra. Valoszinuleg duvabb tunetei akkor lehetnek Lilynek mikor elkezd bolcsibe jarni es esetleg megfazik, osszeszed vmit akkor ramehet a fulere es kozepful gyulladasa lehet, de ez meg a jovo zeneje. Remeljuk, hogy minden redben lesz.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://petracalifornia.blog.hu/api/trackback/id/tr705358580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norus 2013.06.13. 21:12:39

Jaj, szegényke, jobbulást neki!

Merre mentek a hétvégén?

PetraésLily 2013.06.16. 15:14:59

@norus: Koszi Nori, mintha mar javulna.
Cserkeszolon voltunk.
süti beállítások módosítása