HTML

Our life in California

Indulás elötti nap. Még jó mindenkivel találkozni, néhány puszit és könnycseppet váltani.

Friss topikok

  • LiliZozó: Köszi. :) Ha írsz az e-mailemre, az tökéletes lesz. nagy.f.emese@citromail.hu Előre is köszönöm a ... (2013.09.19. 23:50) MINDEN TÖKÉLETES:)
  • Bóbitáék: De nagyon sajnálom :(( Lily-t is, meg Téged is a munka miatt...:( Mielőbbi gyógyulást kívánok, hog... (2013.09.07. 22:32) 4. nap a bölcsiben - lázasan :(
  • norus: Ügyesek vagytok! És a bölcsis néni is szimpi, hogy így melléfekszik, ilyesmik :) Akkor nem sokára... (2013.09.06. 11:06) Bölcsibe beszoktatás 3. nap
  • norus: Ügyesek vagytok nagyon. Majd gyere mi volt az ott alvásnál :) Gratulálok a 2. évfordulóhoz :) (2013.09.05. 21:17) Elkezdtük a bölcsit (2. házassági évforduló)
  • Bóbitáék: Nagyon ügyes már Lily és ez a bölcsi-dolog...Hjaaaj... Ezt az esti dolgot pedig pontosan értem!:)) (2013.08.30. 15:28) 15 hónapos Lilyborsó - 1 alvás

Címkék

1 éve

2013.08.21. 11:14 PetraésLily

1 éve ezen a napon ertunk haza, Budapestre(marmint 20-an)...anyukam, Balazs anyukaja, parja, tesojai es Bence vartak rank a repteren, pedig milyen sokat "kesett" a gep:( A mai napig halas vagyok nekik, fokent tesomeknak hogy befogadtak minket egy honapra a mi kis Lilyborsonkkal:)

Akkor meg nagyon nem tudtuk mi hogyan lesz de azt mondhatom hogy nagyon jo helyen vagyunk es nagyon jo emberek vesznek minket korbe.

Sok minden eszembe volt ezzel kapcsolatban, de annyira kozeledik a bolcsi en pedig egyre idegesebb vagyok...sot bevallom RETTEGEK, mostmar igen. Lily megint ordit este igy ujra en adom a tapszert...es ennek tetejebe mostmar a reggellel is gond van...magabol kikelve ordit, hogy ne az apja adja a tejitalt, hanem en. Elkovettem a legnagyobb baromsagot es en adtam oda neki...Balazs azt mondta hogy ha reggel majd mennek bolcsibe akkor majd ugysem lesz hiszti mert engem nem lat...7kor fogok indulni altalaban ugyhogy azert gondolom hogy csak fogom latni Lilyt...nem tudom mi lelte...mar mondogatom neki a bolcsit ugyhogy lehet ez a gaz,mert ha nem is tudja mi az a bolcsi, de vmit azert ert...

Szoritson Mindenki...

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://petracalifornia.blog.hu/api/trackback/id/tr295468734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norus 2013.08.21. 12:57:23

Nagyon szorítok! És még ha az elején lesz is sírás, pityergés, ne aggódj, mert az mindenhol van, de a lényeg, hogy szépen be fog szokni és meg is szereti, hisz egész nap a kortársakkal játszhat majd :)

haissdora 2013.08.22. 08:19:53

Egyetertek az elottem szoloval. PEtram, biztos hogy lesz siras, de ez "normalis"... tul lesz rajta, es neked is tul kell lenned ratja es tudom hogy tudod, ez a legjobb a Lilyborsonak. Hidd el, egy het utan mar elvezni fogja a sok jatekot es tarsat, haza sem akar majd menni egy ido utan ;)
Bizony, nekem van olyan nap, mikor ugy kell kihoznom Danyt, mert meg menne es jatszana tovabb, megorul nekem, jon egy pusziert es megy vissza jatszani :) szoval Lilyvel is ez lesz, ne aggodj.
Nagyon drukkolok nektek es irj/hivj ha barmilyen (lelki) segitseg kell!
süti beállítások módosítása