HTML

Our life in California

Indulás elötti nap. Még jó mindenkivel találkozni, néhány puszit és könnycseppet váltani.

Friss topikok

  • LiliZozó: Köszi. :) Ha írsz az e-mailemre, az tökéletes lesz. nagy.f.emese@citromail.hu Előre is köszönöm a ... (2013.09.19. 23:50) MINDEN TÖKÉLETES:)
  • Bóbitáék: De nagyon sajnálom :(( Lily-t is, meg Téged is a munka miatt...:( Mielőbbi gyógyulást kívánok, hog... (2013.09.07. 22:32) 4. nap a bölcsiben - lázasan :(
  • norus: Ügyesek vagytok! És a bölcsis néni is szimpi, hogy így melléfekszik, ilyesmik :) Akkor nem sokára... (2013.09.06. 11:06) Bölcsibe beszoktatás 3. nap
  • norus: Ügyesek vagytok nagyon. Majd gyere mi volt az ott alvásnál :) Gratulálok a 2. évfordulóhoz :) (2013.09.05. 21:17) Elkezdtük a bölcsit (2. házassági évforduló)
  • Bóbitáék: Nagyon ügyes már Lily és ez a bölcsi-dolog...Hjaaaj... Ezt az esti dolgot pedig pontosan értem!:)) (2013.08.30. 15:28) 15 hónapos Lilyborsó - 1 alvás

Címkék

11 hónapós Lilyborsó

2013.04.30. 11:16 PetraésLily

Igazan nagy lany vagy mar...bontogatod a kicsi szarnyaidat, ami annyit tesz hogy hisztizel, ha vmi nem ugy tortenik ahogy te azt elkepzeled...lassan mar nem igen vannak korlataid. Maszva mar mindenhova eljutsz:) Ha fogjuk a kezed akkor szepen mesz. Kapaszkodas nelkul is allsz mar, ugyhogy szerintem mikor megyunk nyaralni mar egyedul fogsz setalni. Persze ettol fuggetlenul nagyon tudsz nyujtozni hogy vegyen fel teged vki. Apa nyaka egy kiraly hely, imadsz ott uldodelni es kozben mosolyogva tepni a hajat. Ha apa kohog neked akkor te visszakohogsz neki:) ha liheg neked te visszalihegsz:) Mokas csaj vagy. :) Buccolni is szoktatok:)

Szeretsz csipkedni, ha olben vagy es kivagott felso van rajtam akkor csipkeded a borom...nem tul kellemes...

Tudsz mar toporzekolni is ezt hisztikor teszed, egy ilyen toporzekolas alkalmaval tortent hogy a homokozoba beverted az alladat es verzett belul a szad:( gondolom raharaptal...:( de a szemet anyad akkor sem engedi hogy megedd a homokot, plane nem ugy hogy harmadjara szol rad es tisztit le, de te csak csinalod.

Furdesnel apat modszeresen tudod mar frocskolni...felallsz a kadban es csobbansz egy nagyot igy garantaltan uszik apa poloja is es a furdoszoba szonyeg is.:) (Apat mondjuk nem ertem miert nem veszi le a polojat:)

Ugy tudsz mosolyogni, kacagni, hogy egyszeruen megzaballak, ahogy atkarolod a nyakam, vagy csak bujsz hozzam, teljesen leveszel a labamrol:)

A mereteidet tovabbra sem tudom, de latszolag szepen gyarapodsz:) 1 evesen kell majd mennunk kontrollra akkor kiderul majd mennyi az annyi, de kulonosebben nem erdekel. 4-es pelust hordasz, ennyi amit tudnom kell:)

Most hogy bekoszontott a jo ido tobbet iszol es tobbszor is kinallak es azt veszem eszre hogy mar kicsi ez a csoros pohar van egy picivel nagyobb, csak az vhogy mashogy csoros, mert az NUK:) De lattam a jaszoteren ilyen szivoszalas poharat, arra gondoltam hogy azt fogom megprobaltatni veled. Szivoszalazni tudsz hisz mikor a nagyi hozott neked almalevet akkor siman rajottel hogy szivni kell:)

A napirended tovabbra sem valtozott, 2-szer alszol, delelott ugy 10- fel 11 korul es egyszer 14:30,14:45 korul. A delutani alvasod utan uzsizol es megyunk is a jatszoterre es 18ig ott vagyunk aztan haza de ekkor mar semmi sem jo, csak ha rajtam loghatsz, ugyhogy nehezen megy az osszekeszules a furdeshez. Enni mar tenyleg eszel mindent, inkabb azt irom mit nem: epret, mezet, bogyos gyumolcsot. Reggelire mar kaptal virslitol kezdve, bundas kenyeren at tojas rantottaig mindent. A kaliforniai vagy kapia paprikat imadod, de csak reggeli vegen kapsz mert ha meglatod akkor mast nem is akarsz enni:) Ebedre is valtozo mit kapsz, ami epp van otthon:) Tizoraira gyumolcsot eszel: banan, alma, korte es mind mind harapod es az almat se kopod mar ki, mert rajottem hogy kell adni:) Meghamozom neked de nem vagom fel, csak meghamozom es ugy harapod. Uzsira most joghurtot adok, gyumolcsoset, mert eddig simat adtam csak, de ez jobban izlik, de kapsz uzsira pogit vagy vajas kalacsot ez is attol fugg mi van itthon. Vacsira pedig tovabbra is tapszert kapsz 210 ml-t, hol megeszed hol nem. Reggeli elott , ebredes utan szinten kapsz tapszert de errol szeretnelek leszoktatni es mondjuk teara valtani. Igazabol nincs semmi baj a tapszerrel, de eleg draga es ahogy olvasom mas anyukak blogjat akiknek nagyobb gyerkocuk van vagy ha csak tesomekat nezem ott is ebredes utan rogton kap vmi innivalot a gyermek, szoval meg hosszu ideig kene akkor a tapszert vasarolni. Az esti tapszerrol meg lovesem sincs mikor fogsz leszokni, de a reggelit megprobaljuk 1 eves kor utan.

Maradjunk az evesnel:) Nem szereted a tokfozeleket...pedig mar ettel, igaz regen...de csak kopkodted kifele aztan kivetted a szadbol es dobaltad...ugyhogy hu de merges lett anya, aztan meg te hogy nem volt B menu es varni kellett a sultkrumplira hogy elkeszuljon es hogy lehuljon...jujj de orditottal... a tolcsert imadod, a kezedbe adtam es te azonnal el is kezdted majszolni:) Annyira edes voltal.

A jatszoteren imadsz a gyerekek kozeleben lenni, mindig odamaszol vagy setaltatod magad ahol sokan gyulnek ossze es nezed hogy mit csinalnak. Nagyon kis tarsasagi baba vagy:) Orulok neki:) Mostmar nagyon mondod a magadet: "gatyigatyigatyi" es tarsai...a Nem -et pontosan tudod mit jelent es van hogy epp olyat keszulsz tenni amit nem szabad es mondod is, hogy: Nem, nem...de azert csinalod...:) A szilikonos suto formakert doglesz, mert igy a konyhaban lehetsz es nem is teszel magadban kart:) A porszivo hangjatol ujra nem felsz ugyhogy tud anya porszivozni apa nelkul is, csak szereted kikapcsolni a porszivot mikozben poszivozok, mert ilyenkor koveted:)

Kaptal uj autosulest ugyhogy mostmar a menetirannyal megegyezoen ulsz, nem veszem eszre hogy ez sokkal jobban tetszene de az is igaz hogy meg nem nagyon hasznaltuk. Vegul Römer(safefix) markajut kaptal es nagyon remeljuk hogy ez kb. 4 eves korodig jo is lesz. Apa sok jot olvasott errol a markarol es a tores tesztjei a legjobbak, ugyhogy emellett dontottunk. Remelem jo lesz benne utaznod es anya vegre elore ulhet:)

A legujabbm hogy van hogy csak ugy elkezdesz sirni es a hatadra fekszel es vergodsz...a babysitter kerdezte hogy tapasztaltam e mar mondtam meg nem, erre ma...IGEEEEN...azt se tudtam mi bajod van, de hagytam hogy kiduhongd magadat, bar igen vekony volt a cerna anyukad idegrendszereben de szerencsere kb. 3-5 perc alatt befejezted es huppogve odajottel hozzam es bujtal...kerdeztem mire volt es jo, de csak furtad a fejedet a mellkasomba.

Egy kep a vegere Ocukisagarol, Lilyborsorol, amint a pelenkazon all es a pillangokat es a viragokat veszi szemugyre. :)

lepkes Lily.jpg

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://petracalifornia.blog.hu/api/trackback/id/tr145241372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ziziman 2013.04.30. 21:09:26

Hú ez milyen szuper kis bejegyzés volt. Nagyon jól összefoglaltad, nagyon tetszett! Milyen jó, hogy Lily már ilyen nagylányosan eszik.
A csipkedés ismerős.... néha úgy fel tudok jajdulni! :) A napirendünk is hasonló (mostanában). :)
Ádám is jobban bírja a porszívózást, olyannyira, hogy el sem rakhatom utána, neki feltétlenül meg kell szerelnie. :)
Jajj, Petra, olyan szép Lily!!!!!
süti beállítások módosítása