HTML

Our life in California

Indulás elötti nap. Még jó mindenkivel találkozni, néhány puszit és könnycseppet váltani.

Friss topikok

  • LiliZozó: Köszi. :) Ha írsz az e-mailemre, az tökéletes lesz. nagy.f.emese@citromail.hu Előre is köszönöm a ... (2013.09.19. 23:50) MINDEN TÖKÉLETES:)
  • Bóbitáék: De nagyon sajnálom :(( Lily-t is, meg Téged is a munka miatt...:( Mielőbbi gyógyulást kívánok, hog... (2013.09.07. 22:32) 4. nap a bölcsiben - lázasan :(
  • norus: Ügyesek vagytok! És a bölcsis néni is szimpi, hogy így melléfekszik, ilyesmik :) Akkor nem sokára... (2013.09.06. 11:06) Bölcsibe beszoktatás 3. nap
  • norus: Ügyesek vagytok nagyon. Majd gyere mi volt az ott alvásnál :) Gratulálok a 2. évfordulóhoz :) (2013.09.05. 21:17) Elkezdtük a bölcsit (2. házassági évforduló)
  • Bóbitáék: Nagyon ügyes már Lily és ez a bölcsi-dolog...Hjaaaj... Ezt az esti dolgot pedig pontosan értem!:)) (2013.08.30. 15:28) 15 hónapos Lilyborsó - 1 alvás

Címkék

2 gyerekkel

2013.02.27. 10:30 PetraésLily

Noveremnek koszonhetoen sikerult megtapsztalnom, hogy milyen 2 gyerekkel otthon. Nah jo, jo...azert ez nyilvan nem ugyanolyan volt de egy kis tapasztalat szerzes:)

Reggel kb. mar 7kor hozta Bence Lujzit. Lily eppen akkor kezdte el inni a reggeli tapszeret, Balazs etette, en addig fogadtam Lujzit es gyorsan furodtem, reggelit keszitettem, agyakat megcsinaltam. Balazs 9ig itthon volt aztan ment dolgozni. Lily 9:30kor kapta az uzsit es 10kor fekudt le alukalni. Lujzi nem nagyon akart jatszani, inkabb tevezni szeretett volna ugyhogy nezte a Madagaszkar pingvinjeit aztan Micimackot es vegul az Aranyhajat. Ez utobbit meg nem lattam, de nagyon tetszett:) jo kis mese:D amig itthon volt meg Balazs is figyelt:) Szerintem nem lesz gond a lanyos mesekkel, ha Lily megno:) Lujzi meg a Csipkerozsikat hozta magaval es nekunk a 40 es annyit ugyhogy azt majd megnezzuk Balazzsal:)

Lujzi reggelire vajas, mezes zsemlet evett, inni nem igazan szeret ezt most eszrevettem, de tesom azt mondta hogy azert itassam...rajta vagyok:) Tegnap csinaltam huslevest, paprikas krumplit es dios kiflit. Ez utobbival szeretnem magam belopni Lujzi szivebe...meglatjuk:) Eddig nagyon rendes Lujzi...kulonosebben nem kell vele foglalkozni, pedig hozott magaval gyurmat meg ceruzakat is de nem akar rajzolni es gyurmazni sem. Asszem tul jo/sok gyerek csatornank van:D ugyhogy csondben van...kulturaltan tevezik:) Lilyt egyaltalan nem zavarja...meg Lily probalta reggel letepni Lujzi arcat de Lujzi rutinosan elhuzta magat:) 

Sajnos kiderult hogy Lujzi a dios kifliert nincs oda, viszont a paprikas krumplimbol ketszer is kert:) levest is szepen evett. Lily persze a sajat tuiolhsleveset nem ette csak az en tanyeromban levo kellett ugyhogy kb. az enyemet ette meg, teljesen darabosa, sot most ezuttal az en kanalammal. Hiaba nagylany mar:)

Aztan Lily delutanra eleg nyugos volt mar, mondjuk delelott ha nem 1 orat alszik akkor talan jobb lett volna...igy viszont 14:15kor tettem le aludni es 1 ora mulva szinten ebren volt. Ez ido alatt Lujzi megnezte a Huvelykpannat a youtube-on. 16kor kaptak uzsit. Lily tejpepet, Lujzi pedig eper lekvaros zsemlet. Aztan feloltoztunk es indultunk setalni, azaz a jatszoterre. Sok gyerek volt a jatszoteren, de ugy vettem esze Lily meg kicsi hozza, mivel nem tud jarni igy sok mindent nem tudott csinalni. Hintazott...de tok nem jott be neki(Lujzi lokte):) aztan merleghintaztunk, persze az en segitsegemmel. Lujzi meg kiprobalt par jatekot de mi Lilyvel csak szemlelodtunk. Aztan indultunk haza, 17:30ra jott is Lujziert Bence, ahogy setaltunk haza fele talalkoztunk vele. Ok elmentek mi meg Lilyvel haza. Balazs 19re ert haza ugyhogy utana mentunk is furdeni. A 40 es annyit ma nem nezzuk meg mert Balazsnak dolgoznia kell meg de holnap remelem igen.:)

Hogy milyen volt? Nem konnyu meg igy sem hogy Lujzi igazabol vegig csendes volt, nem volt hiszti, semmi, persze o mar 4 es fel eves, ugyhogy lehet ennyit varunk a kov. gyerekkel:) Igazabol az eves es oltozes volt nehez, illetve az uton kozlekedes hogy toljam a babakocsit egy kezzel es kozben fogjam a masik kezet, illetve hogy ugye ez most egy egyszeri eset de szorakoztatni egy 4 es fel evest es  egy 9 honapost...nah nalam ez nem nagyon jott ossze...de azert kell teso:)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://petracalifornia.blog.hu/api/trackback/id/tr115106153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása