HTML

Our life in California

Indulás elötti nap. Még jó mindenkivel találkozni, néhány puszit és könnycseppet váltani.

Friss topikok

  • LiliZozó: Köszi. :) Ha írsz az e-mailemre, az tökéletes lesz. nagy.f.emese@citromail.hu Előre is köszönöm a ... (2013.09.19. 23:50) MINDEN TÖKÉLETES:)
  • Bóbitáék: De nagyon sajnálom :(( Lily-t is, meg Téged is a munka miatt...:( Mielőbbi gyógyulást kívánok, hog... (2013.09.07. 22:32) 4. nap a bölcsiben - lázasan :(
  • norus: Ügyesek vagytok! És a bölcsis néni is szimpi, hogy így melléfekszik, ilyesmik :) Akkor nem sokára... (2013.09.06. 11:06) Bölcsibe beszoktatás 3. nap
  • norus: Ügyesek vagytok nagyon. Majd gyere mi volt az ott alvásnál :) Gratulálok a 2. évfordulóhoz :) (2013.09.05. 21:17) Elkezdtük a bölcsit (2. házassági évforduló)
  • Bóbitáék: Nagyon ügyes már Lily és ez a bölcsi-dolog...Hjaaaj... Ezt az esti dolgot pedig pontosan értem!:)) (2013.08.30. 15:28) 15 hónapos Lilyborsó - 1 alvás

Címkék

8 hónapos Lilyborsó

2013.02.01. 10:19 PetraésLily

Egyre csak nosz...azt meg mindig nem irom, hogy ropul az ido, de azt nem vitatom el,hogy egyre nagyobb es nagyobb vagy:) Anya es apa szeme fenye:) Gyonyoru kek szemeid vannak es ugy tudsz veluk kacagni,mert a szemed is kacag es ugy tudsz veluk sirni es krokodil konnyeket ejteni, hogy anya szive majd meg szakad. Ragaszkodsz hozzam ez mar tuti fix...hogy jo erzes e? NAGYON:) es hogy neha jo lenne ha nem igy lenne? NAGYON:) 

Olyan vagy mint egy kis lajhar, mindent megfogsz a labaddal is...apa mondta hogy kihozza a partfist es logassunk fel ra, nana hogy nem engedtem:) Neha van olyan erzesem hogy nem tudok veled mit kezdeni, pedig sok fajta jatekod van, fejlesztos, nem fejlesztos. Meg mindig nincs gond azzal hogy eljatszol egyedul aztan egy ido utan igenyled a tarsasagom, eleinte csak azt hogy ott uljek es te tevekenykedsz aztan azt hogy konkretan egyutt jatszunk. Meg mindig nem maszol, mar sokat hintazol negykezlab es a labaddal mar tudod mit kell csinalni de a kezeddel meg vhogy nem...ugyhogy a fejeden kuszol...erdekes vagy az biztos.A tv-vel ugy vagy hogy nem kot le, ha idojarasjelentes van arra felfigyelsz, de ennyi, pedig szinte egesz nap megy a tv. Ez pl. a mai nap nem igy volt, bele voltal esve a tv-be ugyhogy kikapcsoltam.

Hogy hany kilo vagy es hogy a mereteid mekkorak nem tudom...de jo husban vagy es mindent megeszel:) A kedvenc a sutotokos alma, abbol meg nem tudtam akkora adagot adni amit ne ettel volna meg. Eves kozben dunnyogsz vagy morogsz en nem tudom, de nagyon cuki hangokat adsz ki. Az ujdonsagok elol sem zarkozol el, ugyhogy probalkozunk mindennel. De ujdonsag a zeller, brokkoli, avokado, no meg a ricotta es a joghurt meg a kremsajt, persze nem nagy adagokban, marmint az utobbiakat. Reggelire meg mindig tapszert kapsz, estere szinten es uzsira pedig tejpep(sima, de neha teszek hozza almat). 4-es pelust hordasz. Magyar meret szerint 74-80as rucikat, amerikai szerint 9honaposat(bar nadragokba mar lehet a 12 honapos is jo lenne), az angol szerint meg 6-9honaposat(az angol meretek egesz nagyok).

A napirended teljesen "kusza", ertem ezt ugy hogy hol 3szor alszol, hol ketszer. Ma pl. 2 orat is alig birtal ebren maradni...nem tudom miert...az idore fogom, de nem tudom...van aki arra panaszkodik hogy a gyereke sokat van ebren, te meg keveset...de nem panaszkodom...ugyhogy az eves is maradt a regi, mivel 2 es fel ora az az ido amit ebren tudsz lenni, 2 es haromnegyed ora utan mar teljesen K.O. vagy ugyhogy nem traktallak meg kajaval is. Szoval felkelsz eszel, tehat 4 orankent eszel, igy az adagok is nagyobbak mintha 3 orankent ennel. En ennek tudom be hogy nagy adagot(200 gramm) is kepes vagy megenni plusz mert szeretsz enni es mert anyukad istenien foz:) Tervezem az altalam neked keszitett kiflit is, hogy megsutom, es fogad mar meg is van hozza, szam szerint 6 foggal rendelkezel, bar az a gyanum, hogy ujabb is jon...szoval a kiflit ugy 9 honapos korodra gondoltam, nem tudom miert igy, de most igy gondolom.

Nagyon szeretsz apa nyakaban ulni es ott mosolyogni es tepni a hajat. Nagy ritkan anya is felvesz a nyakaba de nem jellemzo, mert amugy is hullik anya haja, bar szed ra Revalidot de meg nem lat valtozast es anya ujjai meg mindig nagyon ki vannak szaradva, hiaba keni, semmi nem hasznal, de meg probalkozik, ha elfogy ez a popsi kenocs is akkor kiprobal megint egy ujjat.

Pelenkazasnal, mar ossze-vissza forogsz, ugyhogy mindig kell adni vmit a kezedbe vagy egy pelust vagy a popsitorlos zacsit. Nagyon szeretlek oltoztetni es minden jol all neked:) Hajad meg nem igazan van, de hatarozottan noveszted. Ha fejedet vakargatjuk nagyon szereted:) Apa jott ra mikor elkezdett autozni a fejedet...:) ilyenkor olyan jolesoen mosolyogsz es pl. ha sirsz akkor is abbahagyod:) Zabalnivalo vagy:)

Meg mindig delutan setalunk, 16kor. Este az utobbi 3 napban igenyelted hogy ott maradjak es fogjam a hatadat mikor elalszol, de ez 2-5 perc ugyhogy nem erzem tehernek, de tegnap pl. letettelek megfogtad a csucsudat(apa igy hivja a rongyodat) es mar aludtal is. Voltunk veled bolcsi nezoben is, ami anyaeknak nagyon tetszett de meg megneznek masikat is. A legjobbat szeretnek neked! Taj kartyad meg mindig nincsen, de jovo heten telefonal anya hogy mi van mar.

Igazabol vannak jobb es rosszabb napjaid, de alapvetoen azt hiszem hogy egy kiegyensulyozott, cuki kislany vagy. 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://petracalifornia.blog.hu/api/trackback/id/tr325038093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Liz&Dorka · http://edeskispotty.blogspot.com/ 2013.02.01. 11:53:49

Az én hajam úgy hullott a Revalidtól, hogy csomóban lehetett szedni, a körmeim is törtek tőle, a kezem kiszáradt ... szerintem keress mást, én hónapok alatt nem tudtam helyrehozni a Revalid által okozott szárazságot.
Szuper csajszid van! :)
süti beállítások módosítása