HTML

Our life in California

Indulás elötti nap. Még jó mindenkivel találkozni, néhány puszit és könnycseppet váltani.

Friss topikok

  • LiliZozó: Köszi. :) Ha írsz az e-mailemre, az tökéletes lesz. nagy.f.emese@citromail.hu Előre is köszönöm a ... (2013.09.19. 23:50) MINDEN TÖKÉLETES:)
  • Bóbitáék: De nagyon sajnálom :(( Lily-t is, meg Téged is a munka miatt...:( Mielőbbi gyógyulást kívánok, hog... (2013.09.07. 22:32) 4. nap a bölcsiben - lázasan :(
  • norus: Ügyesek vagytok! És a bölcsis néni is szimpi, hogy így melléfekszik, ilyesmik :) Akkor nem sokára... (2013.09.06. 11:06) Bölcsibe beszoktatás 3. nap
  • norus: Ügyesek vagytok nagyon. Majd gyere mi volt az ott alvásnál :) Gratulálok a 2. évfordulóhoz :) (2013.09.05. 21:17) Elkezdtük a bölcsit (2. házassági évforduló)
  • Bóbitáék: Nagyon ügyes már Lily és ez a bölcsi-dolog...Hjaaaj... Ezt az esti dolgot pedig pontosan értem!:)) (2013.08.30. 15:28) 15 hónapos Lilyborsó - 1 alvás

Címkék

Lilyborsó 7 hónapos:)

2012.12.31. 10:47 PetraésLily

Durvaaaa nagyon, hogy nekem, nekunk van egy 7 honapos lanyunk...nekem meg mindig hihetetlen. Este mikor lefekves elott eszik es elalszik kozben akkor nezem, mostmar mindig nezem utana meg par percig...es gyonyorkodom benneD.

Hihetetlen mennyire szeretlek es hogy a szereteted mar te is ki tudod fejezni. Mar nyujtod a kezecsked, ha szeretnel az en olemben lenni(vagy maseban, bar teny hogy tolem nem igazan vagysz mas karjaba) vagy szeretned hogy vegyenek fel:) Ugy imadom ezt, hogy nyulsz felem:) En vagyok az anyukad, tok kiraly:) meg faraszto:) Ez a honap pedig tenyleg gyorsan eltelt, biztos az unnepek miatt. 

A szemed meg mindig kek, a hajad kezd barnulni mondanam, hogy surusodni, de igazabol nincs nagyon hajad, de nem banom...majd lesz:) A hatadon van egy pici vilagosbarna folt, ez a vedjegyed:) No meg a tuzfolt a kis ujjadon, de az azt mondjak elmulik. Ugyhogy ha ugy adodna hogy elcserelnenk , kevernek innen biztosan felismerunk. (Nah, jo nem mokazom:) Dokihoz csak 9 honaposan kell majd ujramenni. Kb. 8 kg vagy es hetven akarhany centi. Tovabbra is mosolygos:) Fogad meg mindig ketto:) Imadsz apa nyakaban ulni, kapaszkodsz a hajaba:) volt hogy egyszer le is hagytad:) Ugy rohogtem:) Apa annyira nem:)

 Pelenkazni egyre nehezebben lehet. Forogsz ossze-vissza. Apa azt szokta neked mondani kozben: "Ne orultkodj mar kislanyom" :) Forogsz ossze vissza. Ha rateszlek a pelenkazora mar fordulsz is a hasadra:) A popsitorlos csomagot azonnal kered ha azt akarom ,hogy par pillanatra nyugiban legy;)

Az unnepek alatt picit elromlottal, mert mindenki olben hurcolaszott, ugyhogy most vegig vagy sertve ha egyedul szandekszunk teged hagyni a jatszo szonyegen.Egyedul ertsd kb. 2 m tavolsagra van toled anya is es apa is. A rugozodat nagyon szereted, de tesom azt mondja hogy az ilyen "jatekokat" az orvosok nem ajanljak, mert allitolag kesobb tanulnak meg jarni azok a babak akiknek ilyenjuk van. Nah en persze hallottam ellenpeldat is ugyhogy nem idegesitem magam, meg akkor sem ha nem allsz es maszol vagy eppen mesz meg. illetve allni mar nagyon szeretnel allni, de csak segitseggel tudsz, igy en direkte nem alltatlak vagy hogy mondjak ezt. Te viszont nagyon akaratosan feszited a labad es nem lehet leultetni, egyszeruen ki kell gancsolni, ha azt szeretnenk hogy leulj. Tegnap furdesnel olyan hisztit csaptal, hogy nem engedtuk hogy allj a kadban hogy csapkodtad magad, ugyhogy kivettunk. Egyre tobbszor hangzik el a szankbol a "NEM" szo...bar fokent furdesnel,mert ott leramolod a polcot kozben es ugy pancsizol, hogy apa es anya tiszta viz. Ulesbol mar negykezlabra mesz es rugozol de nem sokaig csinalod es nem is sokaig tartod magad. Kivancsi vagyok fogsz e egyaltalan maszni, mert azt mondjak a maszas nagyon fontos...meglatjuk. Ha egy honap mulva se maszol akkor megkerdezzuk a dokit.

Szerencsere az alvassal nincs nagy gond, leszamitva az elmult idoszakot mikor hurcoltunk mindenfele. Az unnepek elott volt egy nap mikor csak ketszer aludtal, azt hittem atallunk a 2 alvasra de azota sem volt erre pelda. 2 es fel orat is tudsz mar ebren lenni de meg igy sem megy a ket alvas. Alt. a masodik alvasod 15 korul fejezed be, es mikor elmegyunk 16kor setalni akkor is elalszol van hogy rogton van hogy csak fel ora mulva...mar mondtam is apanak, hogy szerintem ez nalad ilyen reflex, vmi razza a popod es te elalszol...

Tovabbra is olyan 7 korul ebredsz es 2es fel orakat vagy ebren es alszol masfel orakat, kiveve a setakor mert akkor mar nem is engedem hogy fel oranal tobbet szunyokalj. Este a rutin ugyanaz annyi kulonbseggel, hogy nem nagyon tudlak mar beolajozni es megmasszirozni, ugyanazert amiert a pelenkazas is nehezebb. Pancsizas utan, torulkozes es oltozes es anya ott marad veled a szobaban es szopizol aztan pedig kapsz tapszert ugy 150 ml-t iszol meg es az esetek nagy reszeben el is alszol kozben. Olbeveszlek, bufiztetlek es agyba teszlek. Mostanaban nem ebredsz meg utana. Persze ha elmegyunk vhova apaval azert mindig gyomoridegem van hogy nehogy epp akkor tortenjen vmi mikor nem vagyunk otthon. Anya teje elfogyott...6ml-t szopiztal reggel,ugyhogy a heten mar a reggeli szopizast is kihagyjuk es "csak" tapszert kapsz. Szerencsere nem vagy egy cici bolond ugyhogy azt gondolom nem fog hianyozni. Iletve ma reggel az agyban valo hancurozas utan apaval jatszottal es adtam neked egy kekszet es szepen elnyammoogtad. Apa figyelt rad hogy ne legyen bajod...az volt az erzesem hogy ehes voltal meg, mert 156ml-t ettel reggelire, ugyhogy ha nem eszel meg tobbet akkor utana kapsz meg vmit, talan ilyen kekszet, szepen iszol mar vizet is:)

Olyan kis cukorfalat vagy dragam, nagyon szeretunk:)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://petracalifornia.blog.hu/api/trackback/id/tr954987789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norus 2013.01.01. 11:52:29

Gratulálok a 7. hónaphoz, nagyon megy az idő, még csak most született Lily :)

Petra, ti milyen olajat használtok a masszázshoz?

PetraésLily 2013.01.01. 14:27:18

@norus: Koszi Nori:) Johnson&Johnson lila baba olajat hasznalunk, mar egesz csecsemo kora ota, de furdes utan kell allitolag es ugy is a logikus de mi mar csak elotte olajozuk:) es furdes utan kap testapolot.
süti beállítások módosítása