HTML

Our life in California

Indulás elötti nap. Még jó mindenkivel találkozni, néhány puszit és könnycseppet váltani.

Friss topikok

  • LiliZozó: Köszi. :) Ha írsz az e-mailemre, az tökéletes lesz. nagy.f.emese@citromail.hu Előre is köszönöm a ... (2013.09.19. 23:50) MINDEN TÖKÉLETES:)
  • Bóbitáék: De nagyon sajnálom :(( Lily-t is, meg Téged is a munka miatt...:( Mielőbbi gyógyulást kívánok, hog... (2013.09.07. 22:32) 4. nap a bölcsiben - lázasan :(
  • norus: Ügyesek vagytok! És a bölcsis néni is szimpi, hogy így melléfekszik, ilyesmik :) Akkor nem sokára... (2013.09.06. 11:06) Bölcsibe beszoktatás 3. nap
  • norus: Ügyesek vagytok nagyon. Majd gyere mi volt az ott alvásnál :) Gratulálok a 2. évfordulóhoz :) (2013.09.05. 21:17) Elkezdtük a bölcsit (2. házassági évforduló)
  • Bóbitáék: Nagyon ügyes már Lily és ez a bölcsi-dolog...Hjaaaj... Ezt az esti dolgot pedig pontosan értem!:)) (2013.08.30. 15:28) 15 hónapos Lilyborsó - 1 alvás

Címkék

magyar-amerikai

2012.11.28. 10:22 PetraésLily


Lily mostmar hivatalosan is kettos allampolgar:) Nekem nagyon fontos volt, hogy magyar IS legyen. Balazst annyira nem erdekelte...en szeretnem ha lenne magyar utlevele is, de sokan kerdezik minek ha van neki amerikai. Eleg furcsa ez az egesz nekem, hogy o nem csak magyar. Sosem gondoltam volna hogy valaha is a gyerekem ne csak magyar lenne, hisz mi is azok vagyunk. 

A heten eszembe jutott az is hogy jo dontes volt e hazajonni, hogy nem tettem e ezzel rosszat Lilynek...de rajottem, hogy nem...lehet hogy ott ott lenne a jo ido, medence, palmafak mit tudom en mi, jo vilag...de nekunk, a csaladunknak itt jo. Minden politikai, gazdasagi esemenytol fuggetlenul. En nem tudtam volna ott elni, biztos ram lehetett volna kenyszeriteni meg akar egy evet is de azt hiszem a sajat magam arnyeka lettem volna egy ido utan(ha mar nem az voltam) es Lily nem lenne ilyen kis csupa mosoly csajszi:) Bar ugy erzem nincs kozom ahhoz hogy o ilyen vidam baba, ilyen mindenkire vigyori(nem tudom meddig tart majd ez nala), de nyilvan ha en buskomor anyukaja volnek akkor o is masmilyen lenne. Meg itt van a csaladunk, a nagyszulok, akik imadjak Lilyt. A barataink...stb...a megszokott kornyezet, az ismeros dolgok...raadasul ugy erzem, hogy Balazs ezt a munkat sokkal jobban elvezi, mint amit most csinal, mint amit kint...es ha Lily felno es szeretne elmenni oda ahol szuletett, ahol eltunk egy picit, akkor semmi akadalya elmegyunk oda egyutt:) Csak halkan jegyzem meg hogy remelem nem fog neheztelni ram, hogy hazajottunk es hogy nem akar majd ott elni...

parkettan.jpg

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://petracalifornia.blog.hu/api/trackback/id/tr414931271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Liz&Dorka · http://edeskispotty.blogspot.com/ 2012.11.28. 11:53:40

A lehető legjobb döntés volt és az élet hozta így. Mennyire komoly lesz, ha bekerül oviba és megkérdezik, hol születtél és tök büszkén mondhatja, hogy Californiában :)))

Bóbitáék 2012.11.28. 20:43:11

Szerintem is jó, hogy kettős állampolgár. Az meg, hogy mi lesz a vége az utolsó mondatban leírtaknak, azt csak Isten tudja... De sosem tudhatja majd, hogy akkor is ilyen boldog lett volna-e, ha egy frusztrált szülői környezetben nő fel, mert ha Ti nem vagytok igazán jól, akkor Lily sincs jól. Szóval bizonyára jól döntöttetek! :)

PetraésLily 2012.11.29. 09:35:16

Koszi Lanyok. Aranyosan vagytok;)
süti beállítások módosítása