HTML

Our life in California

Indulás elötti nap. Még jó mindenkivel találkozni, néhány puszit és könnycseppet váltani.

Friss topikok

  • LiliZozó: Köszi. :) Ha írsz az e-mailemre, az tökéletes lesz. nagy.f.emese@citromail.hu Előre is köszönöm a ... (2013.09.19. 23:50) MINDEN TÖKÉLETES:)
  • Bóbitáék: De nagyon sajnálom :(( Lily-t is, meg Téged is a munka miatt...:( Mielőbbi gyógyulást kívánok, hog... (2013.09.07. 22:32) 4. nap a bölcsiben - lázasan :(
  • norus: Ügyesek vagytok! És a bölcsis néni is szimpi, hogy így melléfekszik, ilyesmik :) Akkor nem sokára... (2013.09.06. 11:06) Bölcsibe beszoktatás 3. nap
  • norus: Ügyesek vagytok nagyon. Majd gyere mi volt az ott alvásnál :) Gratulálok a 2. évfordulóhoz :) (2013.09.05. 21:17) Elkezdtük a bölcsit (2. házassági évforduló)
  • Bóbitáék: Nagyon ügyes már Lily és ez a bölcsi-dolog...Hjaaaj... Ezt az esti dolgot pedig pontosan értem!:)) (2013.08.30. 15:28) 15 hónapos Lilyborsó - 1 alvás

Címkék

2. névnap :) Trauma?

2013.07.14. 13:25 PetraésLily

Immaron Lily masodik nevnapjat is sikerult "megunnepelni". Nem volt semmi felhajtas. Tolunk nem is kapott igazabol semmit, bar az igaz hogy Balazs egy kis narancssarga rozsaval jott haza a konferenciarol amin epp volt es ugy is volt hogy nem er haza idoben, de hazaert es furdetes utan ment vissza.

Apropo furdes, nalunk Balazs a furdeto ember. En levetkoztetem Lilyt, mig o megcsinalja a vizet es aztan jon Lilyert es mennek a furdoszobaba, en meg gyorsan megcsinalom a tapszert, wc-zek, kb. 5 perc az egesz. Nah, most a van hogy Lily elkezd sirni mikor jon erte apukaja hogy akkor furdenek , majd ezt tetezi egy kis orditassal es ez tart addig mig en be nem lepek a furdoszobaba. Nem tudom mi okozza ezt de nem orulok neki, Balazs meg total ki van keszulve ettol, hogy ot nem szereti Lily es hogy kell meg egy gyerek hogy legalabb az egyik szeresse ot...:( Olyan lokott...az teny hogy este mire mar Balazs haza er kozeledik a furdes es Lily mar faradt nem ugy reagal le dolgokat es igen hozzam ragaszkodik. Most meg aztan plane. Nem tudom azert e mert anyu mult heten vigyazott ra, mert azota egy kis csungo majmocska lett Lilybol. Ha megprobalom letenni az olembol akkor kezzel -labban kapaszkodik belem. Csutortokon, a neve napjan anyu jott a munkabol, oda a jatszoterre, de Lily meglatta igaz mosolygott de azonnal olbe keretszkedett es nem akart egyaltalan anyukamhoz menni, mikor feljottunk, picit jobb lett a helyzet de nem sokkal. Anyu azt mondta biztos most hogy ot latja lehet azt hiszi hogy en elmegyek. Ugyhogy eddig ugy terveztem hogy az augusztusi eskuvore amire hivatalosak vagyunk majd anyu fekteti le Lilyt, de azt hiszem jobb ha hazajovok lefektetem es vissza megyek. Nem tudom igazabol hogy tenyleg igy megviseli a hianyom vagy hogy ez vmi fajta hiszi es akarat nyilvanitas, de sajnalom na....:( Lehet megsem sult el olyan jol a mult hetvege mint aminek en gondoltam.

Visszaterve a nevnapra azert Lily igy is kapott sok sok ajandekot. Kellj fel Jancsit (csak ez kellj fel nyuszi:) kis talicskat, malmot meg homokozot, kishajot, a furdoszobaba tarolot a jatekainak, rucikat, sok sok gyumolcsot, konyveket. Szoval azert nem kell sajnalni a mi kis Lilyborsonkat:)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://petracalifornia.blog.hu/api/trackback/id/tr185400145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norus 2013.07.23. 14:55:12

Már 9 napja nem írtál :( Nahát!

Hogy megy a fürdés?
süti beállítások módosítása