HTML

Our life in California

Indulás elötti nap. Még jó mindenkivel találkozni, néhány puszit és könnycseppet váltani.

Friss topikok

  • LiliZozó: Köszi. :) Ha írsz az e-mailemre, az tökéletes lesz. nagy.f.emese@citromail.hu Előre is köszönöm a ... (2013.09.19. 23:50) MINDEN TÖKÉLETES:)
  • Bóbitáék: De nagyon sajnálom :(( Lily-t is, meg Téged is a munka miatt...:( Mielőbbi gyógyulást kívánok, hog... (2013.09.07. 22:32) 4. nap a bölcsiben - lázasan :(
  • norus: Ügyesek vagytok! És a bölcsis néni is szimpi, hogy így melléfekszik, ilyesmik :) Akkor nem sokára... (2013.09.06. 11:06) Bölcsibe beszoktatás 3. nap
  • norus: Ügyesek vagytok nagyon. Majd gyere mi volt az ott alvásnál :) Gratulálok a 2. évfordulóhoz :) (2013.09.05. 21:17) Elkezdtük a bölcsit (2. házassági évforduló)
  • Bóbitáék: Nagyon ügyes már Lily és ez a bölcsi-dolog...Hjaaaj... Ezt az esti dolgot pedig pontosan értem!:)) (2013.08.30. 15:28) 15 hónapos Lilyborsó - 1 alvás

Címkék

Vendégek

2012.11.23. 10:23 PetraésLily

Tegnap Balazs kerte hogy ne jojjon mar mindennap hozzak vki. Ez nem teljesen igaz, de teny hogy ezen a heten hetfo kivetelevel mikor tenylg szuksegem lett volna ra mindig jott vki. Ma mondjuk mi megyunk Erdre(vateraztam megint) es jon velunk Agi baratnom, de en kertem hogy segitsen mert tutira eltevedek. 

Szoval vmelyik nap mondtam Balazsnak, hogy alig tolt idot a lanyaval es hogy nem letolni akarom, csak szolok neki, hogy szerintem erre figyeljen oda. Mert hazajon akkor eszik, aztan ul a szamitogep ele vagy a telefonjat nyomkodja es furdeteskor van csak ugy egyutt Lilyvel ami kb. 10-15 perc. Igazat adott nekem. Es bar hetfon ugye sokaig dolgozott, plusz meet-upra is ment de hogy kedden, szerdan, csutortokon sietett mindig haza de hogy mindig volt itt vki es igy nem tudott a lanyaval lenni. Ugyhogy erre figyelnem kell...Szerencsere szombaton Balazs es Lily kettesben lesznek itthon, persze nem egesz nap, de en fodraszhoz megyek es Lilynek halozsakot veszek, mert mar kicsi ami meg van az vekony vagy tul nagy. Illetve szeretnek Lilynek venni egy kis bordo cipocsket a fotozos szerelesehez. Bizony , megyunk csaladilag fotozkodni 2 het mulva. :D es meg Balazs is orul neki, el is hiszem. Ket ilyen bombano mellett ki is huzhatja magat:)))

Jovo hetre pedig nem hivok annyi vendeget:)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://petracalifornia.blog.hu/api/trackback/id/tr64921104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása