HTML

Our life in California

Indulás elötti nap. Még jó mindenkivel találkozni, néhány puszit és könnycseppet váltani.

Friss topikok

  • LiliZozó: Köszi. :) Ha írsz az e-mailemre, az tökéletes lesz. nagy.f.emese@citromail.hu Előre is köszönöm a ... (2013.09.19. 23:50) MINDEN TÖKÉLETES:)
  • Bóbitáék: De nagyon sajnálom :(( Lily-t is, meg Téged is a munka miatt...:( Mielőbbi gyógyulást kívánok, hog... (2013.09.07. 22:32) 4. nap a bölcsiben - lázasan :(
  • norus: Ügyesek vagytok! És a bölcsis néni is szimpi, hogy így melléfekszik, ilyesmik :) Akkor nem sokára... (2013.09.06. 11:06) Bölcsibe beszoktatás 3. nap
  • norus: Ügyesek vagytok nagyon. Majd gyere mi volt az ott alvásnál :) Gratulálok a 2. évfordulóhoz :) (2013.09.05. 21:17) Elkezdtük a bölcsit (2. házassági évforduló)
  • Bóbitáék: Nagyon ügyes már Lily és ez a bölcsi-dolog...Hjaaaj... Ezt az esti dolgot pedig pontosan értem!:)) (2013.08.30. 15:28) 15 hónapos Lilyborsó - 1 alvás

Címkék

FOG+PANCSI

2012.11.16. 20:31 PetraésLily

Bizony, bizony...kibujt az elso fogacskant, igazabol meg csak egy kis tuske es tok veletlenul vettem eszre...Itt volt Zsu latogatoban, mert kikoltozik Londonba es meg latni szeretett volna minket. Lily az olemben volt, beszelgettunk es Lily behuzta az ujjam a szajaba...en meg egyszer csak felkialtok, hogy hat ez meg mii??? Kijott a foga a gyereknek??? ES IGEN!!! :D Nehezen lehet megnezni, de nem lehetetlen:) Kicsi manom...mawh...:)

Egy szomoru van ebben hogy Balazs pont nincs itthon...team buildingen van Tatan...ugyhogy most leszunk eloszor kettesben Lilyvel az ejszaka...nem orulok neki es felek is kicsit de nem tudom megmondani mitol...csak ugy nem jo erzes. Anyu itt volt a furdetesnel, sot Lilyvel elsetaltunk ma a Mini Manoig, vettunk neki feher harisnyat, meg fosfovit kekszet vegre. Nem ertem miert ekkora kiszerelesben aruljak, meg 1000 forint, de nem volt csak ebben a meretben kaphato. Holnap kiprobaljuk szerintem. Az nagyon latszik hogy Lily nagyon erdeklodik mikor eszunk, legszivesebben mindent megkostoltatnek vele, amit mi eszunk de felek meg tole. Pl. csinaltam mos hust levest es abban van ugye repa olyan szivesen adnek neki beole meg egy kis levet a levesbol...de ezzel meg varunk. Nade vissza az estehez. Anyu odajott a Minimanohoz es kocsival mentunk haza, Lily az olemben volt, tudom, hogy ez veszelyes, de szerencsere nem lett semmi gond. Ugyhogy anyu segitett furdetni. Mostmar nagyon izgaga, NAGYON, alig lehet a kadban tartani es a kis kacsak, konyv, nem igazan erdeklik, csak azok a dolgok amik ki vannak pakolva a furdoszobaban:) Es mara meg egy ujdonsag:) A PANCSI:) Most pancsiott ugy isten igazabol Lily eloszor...ugy sajnaltam hogy Balazs ezt sem lattam, de legalabb anyu igen, ugy pancsizott hogy tiszta viz lett az egesz furdoszoba es mi is:) Annyira cuki volt ahogy csapdosott a kis kezevel:) es csak folytatta es elvezte. Eszrevettem hogy picit szaraz a bore , ugyhogy furdes utan kap testapolo kremet. Babet vettem, masat nem is ismertem igazabol, ennek igen szep ara volt, 4600 forint, de ugy vettem eszre hogy jo sokaig ki fog tartani, hisz nem kell sok belole, azt hiszem igy telen nem is baj, hogy bekenem a kis testet.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://petracalifornia.blog.hu/api/trackback/id/tr164910790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Salamonné Vivi 2012.11.17. 09:18:16

Gratula a foghoz! Akkor még több fületek van mint fogatok!

norus 2012.11.19. 10:03:34

Gratulálok a foghoz :)
A mi bőrünk is jobban szárad télen, gondolom a babáké is. Egy kis krém biztos jót tesz fürdés után :)
süti beállítások módosítása