HTML

Our life in California

Indulás elötti nap. Még jó mindenkivel találkozni, néhány puszit és könnycseppet váltani.

Friss topikok

  • LiliZozó: Köszi. :) Ha írsz az e-mailemre, az tökéletes lesz. nagy.f.emese@citromail.hu Előre is köszönöm a ... (2013.09.19. 23:50) MINDEN TÖKÉLETES:)
  • Bóbitáék: De nagyon sajnálom :(( Lily-t is, meg Téged is a munka miatt...:( Mielőbbi gyógyulást kívánok, hog... (2013.09.07. 22:32) 4. nap a bölcsiben - lázasan :(
  • norus: Ügyesek vagytok! És a bölcsis néni is szimpi, hogy így melléfekszik, ilyesmik :) Akkor nem sokára... (2013.09.06. 11:06) Bölcsibe beszoktatás 3. nap
  • norus: Ügyesek vagytok nagyon. Majd gyere mi volt az ott alvásnál :) Gratulálok a 2. évfordulóhoz :) (2013.09.05. 21:17) Elkezdtük a bölcsit (2. házassági évforduló)
  • Bóbitáék: Nagyon ügyes már Lily és ez a bölcsi-dolog...Hjaaaj... Ezt az esti dolgot pedig pontosan értem!:)) (2013.08.30. 15:28) 15 hónapos Lilyborsó - 1 alvás

Címkék

Hazaert Balazs

2012.06.13. 02:04 PetraésLily

Borzasztoan kimerultem ma...ebedlni sem volt idom...valami baja lehet Lilynek mert ennyit nem szokott sirni...annyit tologattam a babakocsiban, hogy mar mindenem fajt...

Skypeon beszeltunk Balazzsal es mondta hogy ha hazajon elviszi Lilyt en csak pihenjek picit. 14:10kor evett utoljara, aztan aludt kb. fel orat es azonnal szopizni szeretett volna, huztam 16:15ig es ujrakapott cicit, epp befejeztuk a szopizast mikor jott Balazs es a babakocsiban mar K.O volt a gyerek. Megprobaljuk most azert korabban a furdest, a felebresztest meglatom meg..mondjuk amennyit ma evett biztos felebred majd ha ilyen koran tesszuk le aludni, mert eddig ez az egy volt allando az eletebn, hogy fel8kor furdes, szopi esjo esetben alvas.

Megjott kulonben a 276 db giga pelenkacsomag, nem ujszulottet kertunk, hanem mar egyel nagyobbat, de ez is teljesen jo ra, bar ez nem jelzi a pisit a newborn az igen...:( A pelenkahoz rendeltunk popsitorlot is vagy 400 darabot, ugyhogy egy idore biztosan eleg:)

Elfelejtettem irni, hogy leesett a koldokcsonk is , mar 2 napja, nagy volt a boldogsag mert engem nagyon zavart mar, de szerintem csak engem...

Mivel anyunak a borondjert meg kellett merni igy kertunk kolcson egy merleget es gondoltam akkor mar en is raallok es 12 nap alatt 14 kilonal jarok...ilyen gyorsan sem fogytam meg...bar nem vlt kifejezett cel, ha a gyerekem nem sirna inkabb lennek 14-gyel tobb...

A napirendet azert szeretnem, mert most ugy erzem kicsusznak a kezeim kozul a dolgok, hogy nem tudom epp mikor mi lesz, mire keszuljek es mert ugy erzem, hogy a szopi a megoldas mindenre...raadasul tegnap ejszaka vagy hajnalban minttha elfelejtett volna szopizni, kiesett mindig a szajabol, aztan meg vadul kereste...

Kulonben ugy tudom regen adtak a gyerekeknek vizet vagy teat is a szopi melle mostmar ez nem divat, de azert rakerdezek majd penteken a gyerekdokinal. Mar nagyon varom szeretnem tudni hogy hogy fejlodunk, mennyit hiztunk, centibe nottunk e, ilyenek...

Nos, nehez ez az anyasag...kerdeztem anyutol mikor lesz konnyebb de azt mondta hogy nem lesz, innentol mero aggodas az eletem es mindig o lesz az elso, mostmar o a mi kicsi lanyunk es felelosek vagyunk erte...azert en megis remelem, hogy elobb-utobb csak konyebb lesz, ha maskor nem is de mikor ferjhez adjuk:)

Most tenyleg megprobalok 1 orat relaxalni, ha aludni nem is fogok tudni...

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://petracalifornia.blog.hu/api/trackback/id/tr944584756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.:Danka:. 2012.06.13. 08:53:35

ne add fel, neha vannak hullamvolgyek, mi is ki voltunk. gondolj arra, h szepen novekszik, egyre ugyesebben fog enni, nagyobb lesz a pocoja, tobb lesz a tartalek, tobbet tud majd aludni es gyorsabban is fog enni.

kb az elso honap ilyen nehez, a hugom avval vigasztalt, kb mint egy vizsgaidoszak. aztan fokozatosan kezd beallni vmilyen rendszerre, amit persze minden heten majd felrug es megint ugy erzed, minden remenytelen.

most minden ohozza igazodik, nalam az valt be, jobb ha nem akarok semmit csinalni, nincs tervem, mert a gyerek ugyis athuzza.

ha a ranschburgot olvastad, 2 baba van, aki siri csondben tud megnyugodni es elaludni es aki a monoton zajt szereti. mi is az utobbiban vagyunk, seta babakocsiban, kendobben, hintazas, ablak segit megnyugodni neki es elaludni. kb 20 pec alvas utan mar melyalvas van es nem riad vissza.

kitartast nektek! es ne idegeskwedjetek, a baba megerzi es o sem lesz nyugodt!

nekunk az este 9es furdetes valt be, mindenfelet kirpobaltunk :) probalgasd te is a dolgokat, ha nem jobb latni fogod, ha jobb, akkor siker :)

vikcsi83 2012.06.13. 19:28:44

Pont ma olvastam egy blogot e témakörben, ha gondolod nézd meg:
felicitasz.blog.hu/2010/02/02/ujszulott_kisbabak_szoptatasa_3

Bár szerintem mindenkinek más-más taktika jön be, de azért lehet megnyugtat, hogy más is küzd azokkal a "problémákkal" amikkel Te:)

Kitartás, élvezd a gyönyörű kislányod, aztán meglátod hamar beáll majd a rendszer:)
süti beállítások módosítása