HTML

Our life in California

Indulás elötti nap. Még jó mindenkivel találkozni, néhány puszit és könnycseppet váltani.

Friss topikok

  • LiliZozó: Köszi. :) Ha írsz az e-mailemre, az tökéletes lesz. nagy.f.emese@citromail.hu Előre is köszönöm a ... (2013.09.19. 23:50) MINDEN TÖKÉLETES:)
  • Bóbitáék: De nagyon sajnálom :(( Lily-t is, meg Téged is a munka miatt...:( Mielőbbi gyógyulást kívánok, hog... (2013.09.07. 22:32) 4. nap a bölcsiben - lázasan :(
  • norus: Ügyesek vagytok! És a bölcsis néni is szimpi, hogy így melléfekszik, ilyesmik :) Akkor nem sokára... (2013.09.06. 11:06) Bölcsibe beszoktatás 3. nap
  • norus: Ügyesek vagytok nagyon. Majd gyere mi volt az ott alvásnál :) Gratulálok a 2. évfordulóhoz :) (2013.09.05. 21:17) Elkezdtük a bölcsit (2. házassági évforduló)
  • Bóbitáék: Nagyon ügyes már Lily és ez a bölcsi-dolog...Hjaaaj... Ezt az esti dolgot pedig pontosan értem!:)) (2013.08.30. 15:28) 15 hónapos Lilyborsó - 1 alvás

Címkék

Lily elsö wellness hétvégéje

2013.06.18. 15:10 PetraésLily

Penteken indultunk. Balazs ugye nem ment dolgozni. En mar het kozben elkezdtem a pakolast...sporttaskakba, de Balazs figyelmeztetett hogy okosan pakoljak, mert a mi autonk meg mindig nincs kesz es csak jovo het elejere lesz valoszinleg kesz:( ugyhogy anyukam autojaban limitalt a hely tehat csak okosan, ovatosan. Lilynek pakoltam elsokent, hisz o a legfontosabb. Vegul pentek reggel ebredtunk es senki nem volt beteg(mert mar ezen aggodtam hogy tuti beteg lesz vki vagy kozbe jon vmi) ugyhogy nem volt akadalya hogy Lily elso alvasanal induljunk is. Folytattam a pakolast, mikor Balazs mondja hogy miert sporttaskaba pakolok ott a sok borondunk. Igaz!!! vegul Balazs pakolt at egy kicsi es egy kozepes borondbe, plusz meg a szopitaska, vizforralo, vizbe jatekok, uszogumi, minden amit akarsz, igy is sikerult a fel hazat bepakolni, de elfert mindent anyu kocsijaba is es baba kocsit is vittunk. :)

Csutortok este Balazs volt a KIKA-ban kontost venni maganak es nekem, 10%-os ejszakai vasar volt. Vett is kontosoket, de nagy volt amit nekem vett, vegul az S-es lett nekem jo, nah nem nem fogytam ennyit, sot, de akkor is ez a jo:) igy eloszor a KIKA-ba mentunk, cserelni es lass csodat masnap 15%kedvezmennyel lehett venni a kontosoket:) Eszem megall...A KIKA-ba mar full idegen ekeztunk, mert anyu autojaban kigyulladt a motor hibat jelzo lampa. Telefonaltunk anyunak es mondta hogy ematt hozta el hetfon a szervizbol. Balazs mondta hogy o ugyan igy nem indul el, ugyhogy irany a szerviz, mar 11 ora volt, Lily dog faradt de csak bobiskolaszott. A szervizben mondtak hogy csak vmi hibabol jelzi ezt a motorhibat marmint vmi fars jelzes, nincs gond. Kaptunk azert vmi adalek anyagot 2000ert mert az javitja az oktan szamot es elindultunk. Lily elaludt de fel ora mulva ebredt is es ebren is maradt. !3:10 korul ertunk a hotelbe. Nagyon tetszett nekunk. Fahazban voltunk elszallasolva(3 szobas) ugyhogy tudtunk kulon szobaban aludni. Konyha is volt es egy kis terasz is. 

Gyorsan ebedeltunk a hotelben,aztan kipakoltunk es elokeszitettem Lily szobajat. A kisagy mar be volt keszitve ahogyan a kad is de a kisagyban nem volt matrac:( szoltam miatta de matracuk az nincs, jo nagyot neztem, hogy akkor minek az utazoagy, matrac nelkul azert eleg fapados. Kaptunk agytakarot felbehajtva, behuzva. Ez is vmi. Lily nagyon porgott, de vegul elaludt es Balazs is ugyhogy en kihasznalva a lehetoseget, bikinire vetkoztem es irany a medence. Kertem egy virgin pina coladat es napoztam, de jo volt:) Aztan egyszer csak megjelent Balazs Lilyvel a kajan:) De cukik voltak, mindkettonek meg el volt aludva a feje:) Visszamentunk a hazba es Lilyt is furdorucira vetkoztettuk es irany a medence. Azonnal imadta, mi meg ot. Az uszugumi egyenlore nem jon be. Azonban vasarnap volt egy kislany akinek vizitaxija volt abban viszont szivesen ucsorgott:) Vettunk neki felfujhatos Ariel labdat...haaaaat...meg nem hasznalja, ellenben amit o valasztott 300 forintert kis gumilabda ami hozzateszem hogy selejtes is volt es hiaba akarta az apja rabeszelni hogy egy epet valasszon de nem:) az kellett neki es egy franko kis vizipisztoly:) Igy tortent hogy nem volt nalunk keszpenz de szerencsre automata volt a kozelben. Vegyunk le 4000 forintot, hat nem NEGYVENEZRET VETTEM LE...es hogy folytassam a sort, ez elott derult ki, hogy Balazsnak nem csomagoltam polokat, igy abban a poloban nyomta vegig a hetveget amiben jott. :( Ugy sajnaltam, ilyet meg sosem csinaltam:( plusz fogkremet vittem, de ures volt:( mondjuk azt tudtunk venni. Nah, a hetvegen csak ennyit sikerult osszehoznom.

Lily jol aludt mindket este(masodik este, nem tudom milyen indittatasbol a melegebb halozsakot adtam ra es iszonyu lelkivalsagot okozott hogy esetleg nem jol tettem, mire elmondtam Balazsnak aki azonnal beviharzott az alvo Lilyhez es total szet volt izzadva a gyerek feje, ugyhogy kerdezte hogy vegyuk le rola a halozsakt, ó mondom azt nem lehet csak ugy levenni...hason fekszik, rajta a cipzaron. Balazs teljes nyugalommal forditotta meg Lilyt es vette le rola a halozsakot en pedig teritettem ra egy vekony takarot. ugy voltam vele hogy huh, ezt megusztuk) es minden ugy ment ahogy itthon is szokott, igy vasarnap a delelotti alvasakor mindketten Balazzsal kimentunk a medencehez es a telefonom ott hagytuk a hazban Lily szobajaban hogy hivja fel Balazst ha Lily felebred. Tudtam hogy okos a telefonom ,nade ennyire:) ugyhogy Lily aludt masfel orat es addig mi lubickoltunk, napoztunk, en Nok Lapjat olvastam. Ebedelni kimentunk a "varosba", de Lilynek nem volt tul jo etvagya, egy kis sultrumpli es ennyi, semmi husi vagy zoldseg, leves, semmi. Ugy voltam vele hogy biztos a meleg. Felpanzion voltunk ugyhogy valogathatott volna a kissszony de nem igazan buvolte el semmi. Visznt reggelinel es vacsinal garantaltan vitte a primet, mindenki ot csodalta es Lily halasa mosolygott mindenkire. :)

A pancsolast nagyon szerette. Annyira edes, cuki muki volt:) Volt ott egy kislany, szinten Lili, akinek apkaja Balazs es anyukaja Beatrix Petra:) jot nevettunk. :) Szoval Lili, aki 2 eves kislany, vele mokazott Lily aztan kesobb Eszterrel. :) Nem volt sokat egyszerre a medenceben, kb. 20-30 percket. A papucsat nagyon feltette, senkinek sem engedte hogy megnezze, es ha eszrevette hogy vki megnezne akkor mar sietett is oda. Ez a furdobugyi jo dolog de surun kell cserelni, mert miutan kivettem a gyereket a vizbol, csak levettem rola hisz csuron viz volt. Pluszba mi meg a furdobugyit is raadtuk. A furdofelsot csak elso alkalommal, kezdo szulokent radtam aztan rajottem felesleges hisz csak a derekaig er a viz de a pancsolastol a felso is vizes lesz es igy a gyerek egy vise felsoben all a vizben, ugyhogy attol megszabaditottam. Csak bugyit hasznalunk. A vizben csuzdazni nagyon kiraly :) Balazs az elso nap mondja nekem, hogy ennyi?! Ennyit tud csinalni a vizben? Frocsolni? :D Mondom igen, miert mit gondoltal hogy pillangozni fog? :D Ugyhogy belenyugodott hogy Lily setalgat a vizben es frocskol vagy masokhoz megy oda es oket zargatja. 

Ugyhogy jol ereztuk magunkat nagyon, jo volt a szallas, az ellatas es a hangulat. Persze mas igy mar egy wellness hetvege mint anno, de a mi kis Lilyborsonk egy cukipofa. Jo, hogy velunk volt:)

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://petracalifornia.blog.hu/api/trackback/id/tr215365757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norus 2013.06.19. 17:16:46

Szuper képek :) Klassz hely, azt hiszem nekünk is meg kell majd nézi :)
Lily hogy van? Van még láza?
Milyen telód van, hogy ilyen okos? Ilyen nekem is kell de rögtön :D

PetraésLily 2013.06.20. 07:54:03

@norus: Tenyleg szuper hely volt. Lily sajnos meg mindig nagyon rosszul van:( Lazas tovabbra is:(
Iphone 4-em van de a 4S is tudja:)
süti beállítások módosítása