HTML

Our life in California

Indulás elötti nap. Még jó mindenkivel találkozni, néhány puszit és könnycseppet váltani.

Friss topikok

  • LiliZozó: Köszi. :) Ha írsz az e-mailemre, az tökéletes lesz. nagy.f.emese@citromail.hu Előre is köszönöm a ... (2013.09.19. 23:50) MINDEN TÖKÉLETES:)
  • Bóbitáék: De nagyon sajnálom :(( Lily-t is, meg Téged is a munka miatt...:( Mielőbbi gyógyulást kívánok, hog... (2013.09.07. 22:32) 4. nap a bölcsiben - lázasan :(
  • norus: Ügyesek vagytok! És a bölcsis néni is szimpi, hogy így melléfekszik, ilyesmik :) Akkor nem sokára... (2013.09.06. 11:06) Bölcsibe beszoktatás 3. nap
  • norus: Ügyesek vagytok nagyon. Majd gyere mi volt az ott alvásnál :) Gratulálok a 2. évfordulóhoz :) (2013.09.05. 21:17) Elkezdtük a bölcsit (2. házassági évforduló)
  • Bóbitáék: Nagyon ügyes már Lily és ez a bölcsi-dolog...Hjaaaj... Ezt az esti dolgot pedig pontosan értem!:)) (2013.08.30. 15:28) 15 hónapos Lilyborsó - 1 alvás

Címkék

Micsoda este...éjszaka

2013.04.19. 10:50 PetraésLily

Kezdjuk az elejen...tegnap este a Prezi 5. szuletesnapja volt es mi is hivatalosak voltunk. Balazs mar haza sem jott, 19kor kezdodott igazabol a "buli". Sokaig vacakoltam hogy menjek e vagy sem, de vegul beadtam a derekamat. Anyu jott a jatszoterre aztan meg otthon volt egy kis jatek es furdes es alvas. Kijottem Lilytol feloltoztem es indultam. Nagyon faradtnak ereztem magam, de csak elindultam es ahogy odaertem es meglattam Balazst meg a sok embert egybol felebrdtem. Hozott nekem rogton Balazs gin tonicot es enni is aztan vegyultunk:) Megvartuk a tortat ami nagyon fini volt es hivtuk a taxit. Fel 24re ertunk haza, mikor is mondja Balazs hogy anyukad nincs itt...azt hittem bement a haloba, nem is voltam ideges hisz siri csond volt a lakasban. De nem...anyu Lilynel volt bent, kijott es mondta hogy ugy 23kor ebredt meg es keservesen sirt, bement hozza meg is nyugodott de mikor kijott ujrakezdte. Anyu gyorsan elment, mert Lily ujra sirt. eroskodott Balazs hogy o megy be hozza, mondtam ok. En csendben vartam a haloszobaban. Balazs kijott negyedoraig csend volt aztan ujra siras...ezt jatszottuk hajnali 1-ig. Mindig Balazs ment be hozza es nagyon buszke voltam ra. egyszer sem vette ki es bar hulla faradt volt mindig nyugodtan ment be Lilyhez. Azt mondta Balazs hogy feszkelodik es pukizik...ugyhogy vmi a pocijat banthatta. Ma dietan lesz:) Szegeny kismanom. Sajnaltam nagyon. 1kor elaludtunk mindharman de Lily haromnegyed ora mulva ujra felsirt, viszont nem kellett bemenni hozza ennyi volt az egesz. Balazs viszont nyugtalanul aludt forgott es horkolt ossze vissza ugyhogy kijottem a nappaliba aludni. 6kor ebredtem, Lily 7:10kor pont akkor mikor tesom parja telefonalt hogy itt vannak a kapuban, mert hogy ma en vigyazok Zsigire. Kettoig alig lattam ugyhogy pizsiben fogadtunk oket mindharman:)

Az ejszaka azon gondolkodtam hogy nah ezert nem mondom en senkinek hogy Lily vegig alussza e az ejszakat vagy sem. Egy gyerek alvasa szerintem nagyon torekeny dolog es barmi megvaltoztathatha vagy kizokkentheti a megszokottbol. Nekunk a tegnap ejszaka igy sikerult, de nagyon remelem hogy nem lesz rendszer belole.

A lefekvest meg nem probaltuk, ugy hogy Balazs csinalja vegig, de az hogy tegnap is vegig o ment be hozza es igy is elaludt, azt sugallja nekem, hogy nincs igazabol semmi baja Lilynek az apukajaval egyszeruen csak azt szokta meg hogy en teszem le es ha a furdes befejeztevel odaadom apukjanak nem tud mit kezdeni azzal hogy engem meg lat kisetalni a szobabol. Jogosan szeretne hogy en adjam a tejcsit...legalabb is ezt hiszem...

Most hogy itt van nalunk Zsigi Lily nagyon eleven, ugy koveti Zsigit mint vmi arnyek. Mindig az a jatek kell Lilynek ami Zsiginel van es ZSigi annyira jol kezeli a dolgot(vagy nem?!:) hogy minden odaad Lilynek es mutatja neki hogy azzal hogy kell jatszani es miert eredekes. Lily pedig figyel es raveti magat a jatekra. Zsigi ult a tanuloszeken es telefonalt a nagyijaval Lily pedi ott allt elotte mint a covek es akkor vettem eszre hogy hat nem is kapaszkodik es miota nem kapaszkodik mar...hello...hello...hello...aztan ha Lily ugy erezte hogy egyensuly problemaja van akkor megkapaszkodott Zsigiben:) majd pedig ma megtette az elso lepeset...de azonnal el is esett:D Lesz ez meg jobb is, en nem surgetem:) Mindenesetre nagyon jo hatassal van ra Zsigi:)

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://petracalifornia.blog.hu/api/trackback/id/tr415234589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ziziman 2013.04.19. 22:03:31

Édes istenem, milyen ügyes Lily - nemsokára el is indul!
De jó nektek, hogy kimozdultatok! :) Az éjszakáért nem irigykedek, reméljük, csak egyszer volt. Lehet vmi olyasmit evett Lily.
Édes kis kölyök lehet ez a Zsigi. :)

norus 2013.04.20. 21:59:33

Nagyn gratula az első lépésekhez :) Nagyon ügyes!

Bóbitáék 2013.05.28. 18:52:41

Hűű, le vagyok maradva, ez a bejegyzés nekem kimaradt! HÁt gratula így utólag is az első lépéshez a Nagylánynak!! :)
süti beállítások módosítása