HTML

Our life in California

Indulás elötti nap. Még jó mindenkivel találkozni, néhány puszit és könnycseppet váltani.

Friss topikok

  • LiliZozó: Köszi. :) Ha írsz az e-mailemre, az tökéletes lesz. nagy.f.emese@citromail.hu Előre is köszönöm a ... (2013.09.19. 23:50) MINDEN TÖKÉLETES:)
  • Bóbitáék: De nagyon sajnálom :(( Lily-t is, meg Téged is a munka miatt...:( Mielőbbi gyógyulást kívánok, hog... (2013.09.07. 22:32) 4. nap a bölcsiben - lázasan :(
  • norus: Ügyesek vagytok! És a bölcsis néni is szimpi, hogy így melléfekszik, ilyesmik :) Akkor nem sokára... (2013.09.06. 11:06) Bölcsibe beszoktatás 3. nap
  • norus: Ügyesek vagytok nagyon. Majd gyere mi volt az ott alvásnál :) Gratulálok a 2. évfordulóhoz :) (2013.09.05. 21:17) Elkezdtük a bölcsit (2. házassági évforduló)
  • Bóbitáék: Nagyon ügyes már Lily és ez a bölcsi-dolog...Hjaaaj... Ezt az esti dolgot pedig pontosan értem!:)) (2013.08.30. 15:28) 15 hónapos Lilyborsó - 1 alvás

Címkék

9 hónapos Lilyborsó

2013.03.01. 10:35 PetraésLily

Kuszol-maszol, forogsz ossze vissza es felallsz mindenhol ahogy csak meg tudsz kapaszkodni...apaval nagyon szeretsz jatszani. Ha meglatsz engem akkor rajossz hogy heee te meg hol voltal eddig azonnal gyere ide anya vagy vegyel fel de rogton:) Mikor kettesben vagyunk itthon akkor  ott ulsz a pult elott es varsz ram vagy toporzekolsz is kozben es eloadod a szegeny szerencsetlen kislany maganszamodat:) Tudom, hogy semmi bajod nincs ilyenkor csak szeretnel mindig magad mellett tudni, ezert jo hogy amerikai konyhank van mert igy sosem vagyok igazan messze toled. Szereted nezegetni a babakocsidat, fokent a kereket ami ugye koszos es az eloszobaban taroljuk, egyszer azt vettem eszre hogy ott ulsz es nyalogatod...nah hirtelen felkaptalak es vittelek szajat mosni meg kezet, aztan rajottem hogy el kell neked magyarazni hogy mit miert nem...es hogy igen vannak dolgok amiket tiltok tobbek kozott a popsitorlo kendok szopogatasat...csak picit hirtelen vagyok es kikapom a kezedbol nem hogy elmagyaraznam hogy miert teszem, ugyhogy ezt meg tanulnom kell.

Kontrollra marcius 6-an megyunk, mar varom mit fognak mondani, de gondolom mindent rendben fognak talalni:) Igazabol a sulyodra meg a hosszusagodra vagyok kivancsi, az en mereseim alapjan, bar ez meg 8 honapos meres 9.11kg es 75 cm vagy. Meglatjuk...

A szeparacios szorongas mar eszreveheto rajtad bar en anyabajnak hivom...mert csak akkor jon elo ha latsz ha nem akkor minden gond nelkul eljatszol barkivel. Judittal mar nagy baratnok vagytok. Felsz a porszivotol...de nagyon...nem tudom mi tortent, de ha bekapcsolom akkor remegve kezdesz el sirni...ugyhogy akkor porszivozok, ha apa itthon van, mert akkor porszivozhatok es engeded:) ha vasalok akkor is odaulsz es fogod a nadragom vagy huzkodod le a dolgokat amiket epp vasalok. Nagyon szereted ha teregetek, te is kipakolsz minden ruhat es jol megszopogatod oket vagy a fejedre pakolod:) Nagyon mosolygos kislany vagy, de mostmar nagyon is kifejezed az akaratodat. Neha nem tetszik hogy pelenkat cserelek rajtad, ugyhogy le kell teged szerelni vagy ha nem engedem meg hogy a telefonommal jatsz, akkor bizony toporzekolsz de anyad szoros szivu es tolem toporzekolhatsz...megszeretgetlek de akkor sem kapod meg ha olyanrol van szo amit nem szabad. Nehez ugy ez...

Nem reg voltunk Obi-ban es Ikea-ban es beleultettunk a bevasarlokocsi "gyerekulesebe", kb. 1 kep erejeig elvezted aztan ugy nyujtozkodtal apad fele hogy kivett, olben hurcolaszott aztan az Ikeaban mar a nyakaban ultel...en elhiszem hogy a bevasarlokocsis ules nem a legkenyelmsebb pedig tettem ra neked pledet is de azert jo volna elulnel benne. Nem sokara erkezik a kifejezetten bevasarlokocsihoz valo betet es hatha abban mar eluldogelsz, mondjuk amugy is jo mert legalabb nem abba a koszos, racsos izeben ulsz.

Estere mostanaban nagyon elfaradsz, de a furdest tovabbra is imadod.

Az evessel nincs gondod...mindent megkostolsz es eddig meg minden izlett is ugy vettem eszre. Ebedre mar van hogy darabosan kapod az etelt es eddig nem volt gond, bar nagyid szerint meg korai.  

Mar inted a papat, mindennap gyakoroljuk es papazol ha nem kell akkor is:) de apat minden reggel utnak inditjuk a munkaba es allunk az ajtoba es integetunk:) Tapsikolni nem szeretsz. Ugyan a suti suti pogacsat szereted ha eneklem, de ennyi...te aztan nem fogsz tapsizni...:) A napokban sikerult felallnod a kanapenal es gyakorlod is renduletlenul...sokszor elesel es vagy hogy fejre esel es nem popsira...:( sajnallak nagyon, de azt hiszem ez hozzatartozik ahhoz hogy rajojj mikent kell NEM fejre esni.

Apa szerint kezdesz hisztizni, amit annyit tesz hogyha vki nem azt csinalja amit te eppen szeretnel akkor megfeszited magad, csapkodsz a labaddal es ha ez nem jonne be akkor lefekszel a foldre hassal es sirsz es sanditasz felfele hogy ezt most ki fogja bevenni...:D eleinte bevettem, mar nem...tudom, hogy semmi bajod csak vmi nem tetszik, ugyhogy ilyenkor nem veszlek olbe, hanem kozelebb ulok hozzad ha meg ez lehetseges es megprobalom felkelteni vagy elterelni a figyelmedet, alt. sikerul...

Este egyenlore anya egyedul elpakolja a jatekaidat, de lassan te is csatlakozol hozzam:) eddig nem pakoltuk el, marad minden a szonyeg kozepen, illetve az az igazsag hogy nem volt hova, mert ugyan van egy jatek tartonk, de nem volt eleg...vettunk meg egyet:) igy mar elfernek:) bar szeretnek neked majd mi epitokockat, muanyagbol vagy fabol...majd amibol talalok. Apa persze duplot szeretne de az meg korai szerintem. :)

A reggeli tapszeredet mar ugy fogyasztod hogy 50%-ban te fogod magadnak a cumisuveget, este azonban vegig en fogom. Van hogy rantgatod kozben a fejed...nem tudtam meg rajonni hogy miert...iszol aztan elrantod a fejed majd visszaforditod hogy akkor te folytatod az evest...aztan egyszer csak abbahagyod...nem ertem miert csinalod.

Azt gondolom, hogy egy cseppet durva vagy:) tudom, hogy meg nem tudod ugy koordinalni a mozdulataidat de egyszeruen marsz...apat is es anyat is...radszolok es rohogsz,pedig en nagyon komoly vagyok...remelem ez lassan valtozik.

3 napja jarunk mostmar a jatszoterre, az elso ket alkalommal nem igazan tudtal mit kezdeni, de a 3 nap mikor betettelek a hintaban mosolyogtal, ugyhogy 10 -15 percig csak loktelek, neha elkaptalak es nyomtam nagy puszit az arcodra...Varom a tavaszt, a nyarat mikor betehetlek a homokozoba is es mikor majd egnek all a hajam , mert epp megkostolod:)

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://petracalifornia.blog.hu/api/trackback/id/tr885078570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bóbitáék 2013.03.01. 17:18:34

Jaj, de nagyon ügyes Lilyborsó!! Ügyes, ha eszi a darabosat és szerintem egyáltalán nem korai. A babakocsikerék-nyalogatás nagyon király!!! :)))

Liz&Dorka · http://edeskispotty.blogspot.com/ 2013.03.04. 08:24:43

Nagyon ügyes Lilytek van. Dorka 4 és fél hónaposan már darabosat evett, sőt, ha sz első kifli is annak számít, akkor 4 hónapos volt :)
A kitöréseket még most kell megfogni, nagyon ügyesen csinálod.

PetraésLily 2013.03.05. 08:37:03

@Bóbitáék: Koszi Bobita, en is ugy veszem eszre hogy nem korai, bar neha a frasz kerulget...

PetraésLily 2013.03.05. 08:39:48

@Liz&Dorka: Az elso kiflin mi tegnap estunk tul...es ugy imadtam kozben:) csak ugy nyomkodta szet a kezevel...mawwwh...
Ezek a kitoresek, meg...huh...neha olyan kegyetlennek gondolom magam...:(
süti beállítások módosítása