HTML

Our life in California

Indulás elötti nap. Még jó mindenkivel találkozni, néhány puszit és könnycseppet váltani.

Friss topikok

  • LiliZozó: Köszi. :) Ha írsz az e-mailemre, az tökéletes lesz. nagy.f.emese@citromail.hu Előre is köszönöm a ... (2013.09.19. 23:50) MINDEN TÖKÉLETES:)
  • Bóbitáék: De nagyon sajnálom :(( Lily-t is, meg Téged is a munka miatt...:( Mielőbbi gyógyulást kívánok, hog... (2013.09.07. 22:32) 4. nap a bölcsiben - lázasan :(
  • norus: Ügyesek vagytok! És a bölcsis néni is szimpi, hogy így melléfekszik, ilyesmik :) Akkor nem sokára... (2013.09.06. 11:06) Bölcsibe beszoktatás 3. nap
  • norus: Ügyesek vagytok nagyon. Majd gyere mi volt az ott alvásnál :) Gratulálok a 2. évfordulóhoz :) (2013.09.05. 21:17) Elkezdtük a bölcsit (2. házassági évforduló)
  • Bóbitáék: Nagyon ügyes már Lily és ez a bölcsi-dolog...Hjaaaj... Ezt az esti dolgot pedig pontosan értem!:)) (2013.08.30. 15:28) 15 hónapos Lilyborsó - 1 alvás

Címkék

Még mindig lázas beteg:(

2013.06.20. 15:25 PetraésLily

Borzaszto, de igy van...Lily meg mindig lazas...:( Tegnap voltunk a dokinonel es ott is 39,5-ot mertek, kapott lazcsillapitot, mivel vizelet mintat vettek Lilytol igy maradnunk kellett mig produkalja a pisit, ez kb. masfel ora volt. Lily mar nagyon faradt volt es eloszor osszefosta a kis zacsit amit ratettek aztan fel orara ra sikerult pisilnie, de nem talaltak semmit, ott helyben kielemeztek. A lazat ujra mertek es 39,1, 2 ora elteltevel is...ugyhogy kapott egy masik lazcsillapitot:( A kocsiban elaludt, mivel nem vol forgalom 17 perc alatt ertem haza es Balazs is vart mar minket a garazsnal. aggodik o is Lilyert:( A doki azt mondta hogy felsoleguti megbetegedes, ergo meg van fazva es hogy a baranyhimlos oltas utotte ki, mert kijott 4 potty a fenekem, himlok...de hogy a laznak mulnia kell pentek, max szombatig de legalabb is ilyen magas nem lehet. Nagyon remelem hogy igy lesz...kulonben ketsegbeesek az tuti:(

Itthon megfurdott Balazzsal, zuhanyoztak, nagyon tetszett neki es meg aludt 20 percet, aztan jott anyukam meglatogatni. Maradt furdesig. Lily nem volt lazas, nem is adtam neki lazcsillapitot, de 22kor kelt mert tisztamero laz volt, ugyhogy megfurdettuk, kapott kupot es szepen aludt vissza. 2szer mentem be hozza de csak egy kis simi kellett neki. Aztan 5kor kelt, ujra lazas volt. Kapott inni vizet, sokat iszik, 22kor is sokat ivott. Fel 6kor viszont ujra letettem aludni mert csak tette a kis fejet a kanapera es szongatta a rongyat. Azota is alszik, pedig mar fel 10.

Nah, fel 10kor azert fel kelt. Jobb ma a kedve es "csak" 13ra lazasodott be ujra es "csak " 38,1 volt a laza, de azert adtam neki kupot. Ma olyan furcsan alszik. 12kor mar rohadt almos volt de kelt haromnegyedora mulva mert ugye lazas lett aztan 15kor ujra almos lett. Kivancsi vagyok most mennyit alszik majd. Nagyon sajnalom Lilyborsot, bar atvallalhatnek vmit. Az orrszivast mar ugy turi hogy kozben legozik, tudja hogy ugyis kiszivom. Sokszor szivom neki kb. 10 percenkent, nem kellemes nekem sem, nem hogy neki:( De ha mar csak ez az orrszivas maradnak az mar kbirhato volna.

Ebben a nagy melegben arra gondoltam hogy ha mondjuk jol lennenk lehet akkor se vinnem a jatszoterre. 35 fokban , mit homokozzon? Radasul nincs arnyek a jatszoteren. Arra gondoltam hogy inkabb eljarunk a patakhoz a jatszoterre, picit ugyan messzebb van de ott legalabb vannak jatekok:) es arnyek is. 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://petracalifornia.blog.hu/api/trackback/id/tr285370137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norus 2013.06.20. 15:41:27

:( Nagyon sajnálom, hogy nem akar javulni. Hátha holnapra enyhül. A hasmenés sem akar elmúlni? :( Az mitől lehet?

PetraésLily 2013.06.20. 15:44:07

@norus: Ma mar azert jobb volt a kedve is es nem kellett 3 orankent lazcsillapitozni, de en is remelem hogy holnapra mar teljesen elmulik a laza.
A hasmenese az az antibiotikumtol van, de gondolom meg kell ido mire urul a szervezetebol. Kapja a probiotikumot remelem az is segit.
süti beállítások módosítása