HTML

Our life in California

Indulás elötti nap. Még jó mindenkivel találkozni, néhány puszit és könnycseppet váltani.

Friss topikok

  • LiliZozó: Köszi. :) Ha írsz az e-mailemre, az tökéletes lesz. nagy.f.emese@citromail.hu Előre is köszönöm a ... (2013.09.19. 23:50) MINDEN TÖKÉLETES:)
  • Bóbitáék: De nagyon sajnálom :(( Lily-t is, meg Téged is a munka miatt...:( Mielőbbi gyógyulást kívánok, hog... (2013.09.07. 22:32) 4. nap a bölcsiben - lázasan :(
  • norus: Ügyesek vagytok! És a bölcsis néni is szimpi, hogy így melléfekszik, ilyesmik :) Akkor nem sokára... (2013.09.06. 11:06) Bölcsibe beszoktatás 3. nap
  • norus: Ügyesek vagytok nagyon. Majd gyere mi volt az ott alvásnál :) Gratulálok a 2. évfordulóhoz :) (2013.09.05. 21:17) Elkezdtük a bölcsit (2. házassági évforduló)
  • Bóbitáék: Nagyon ügyes már Lily és ez a bölcsi-dolog...Hjaaaj... Ezt az esti dolgot pedig pontosan értem!:)) (2013.08.30. 15:28) 15 hónapos Lilyborsó - 1 alvás

Címkék

12 hónapos Lilyborsó, azaz 1 éves!!!

2013.05.31. 07:37 PetraésLily

EL SEM HISZEM...tenyleg nem gondoltam hogy leszel egyszer 1 eves is Kicsimanom, en kis Lilyborsom. Most mikor irok alszol...es azt varom hogy felebredj:)

Nem, nem mondom, hogy ez az 1 ev elrepult, mert nagyon is emlekszem minden napra:) a szuletesedre is...hogy apa lathatott Teged eloszor, hogy o foghatott Teged a karjaban eloszor, en pedig csak neztelek es el sem hittem, hogy ez mind valosag. Ami pedig utana kovetkezett az osszehasonlithatatlan erzes, hogy altalad lettem anyuka.

Akartam irni egy osszegzest, hogy ezt es ezt tudod, hogy mutatod a pocakod es a fejed, hogy jol ismered a pillangokat es a viragokat a pelenkazo falan, hogy ugy tudod belefurni a fejed a nyakamba ahogyan senki mas vagy hogy szepen maszol fel-le a kanaperol es ha kerdezem toled hogy hol van anya akkor magadra mutatsz:) vagy hogy az erkelyre csak papucsban megyunk ki es mar hozod is hogy adjam a labadra es a zoknid is tudod hogy a labadra valo, Hogy Toled...Miattad egy egeszen mas ember lettem, hogy most a siras kornyekez, mikozben irok. Szoval nem fogom leirni, hogy milyen cuki, ugyes, okos, szepseges borso vagy. Es hogy mirol fogok?!

Arrol, hogy bar nem kapsz tolunk ugy mond nagy/kulon ajandekot, de igy hogy "szervezzuk" a szuletesnapod rajottem, hogy mi lehetne a legszebb ajandek Neked. Ha apukaddal egyutt mindig tamogatunk es szeretunk Teged, ha mindig bizhatsz bennunk es ha nem kenyszerbol, hanem szerelembol/szeretetbol egyutt maradunk apaval es boldog csaladban nohetsz fel es mikor mar neked is csaladod lesz meg akkor is azt latod majd hogy mi ugyanugy(ha nem is epp ugyanugy:)) szeretjuk egymast es ezzel peldatmutatva arra hogy igen is ez lehetseges. Most meg nem tudom, hogy sikerul e ez nekunk, de mindennap ezen dolgozunk apukaddal es azon, hogy te nagyon, nagyon boldog legyel.

Szeretünk Lilyborsó

"Emlékül mit írjak a kislányomnak,
Kire még az élet örömei várnak. Ki még nem csalódott, kit még nem ért bánat.
Emlékül legjobb lesz, ha azt kívánom: legyen az életed hosszú, édes álom
Álmodjál mindenféle szépet, és ne tudd meg sohasem mi is az az Élet!"

 



Nagyon Boldog Születésnapot!

 

happy_birthday_tweety_bird_2003_a.jpg

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://petracalifornia.blog.hu/api/trackback/id/tr505315840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Liz&Dorka · http://edeskispotty.blogspot.com/ 2013.05.31. 10:29:44

Nagyon boldog szülinapot Lili!!!! Legyen szép, tartalmas életed!
Minden jót neked!
A tegnapi köszönetnyilvánító bejegyzésedet végigbőgtem! :) Nagyon szép volt!

PetraésLily 2013.05.31. 11:32:05

@Liz&Dorka: Koszi Liz, nagyon kedves vagy:)

Titanilla Baksza 2013.05.31. 13:49:28

Jajj Petra, ez annyira szép. A könnyem is kicsordult. Boldog Születésnapot Lilynek!
De ünnepeld egy kicsit te is magad, mert ehhez te is kellettél:)
Várom a képeket. Örülök, hogy nem maradtam le;)

Bóbitáék 2013.05.31. 14:56:51

Isten éltessen kicsi Lily! :)Amit pedig Anyukád és Apukád ajándékul szán Neked, az a legnagyobb dolog tán az életben. És egyben persze a legszebb is...
Petra, ez nagyon szép volt, újra éltem kicsit a lánykám szülinapját. És ez az ajándék... Szuper szülők vagytok, nem vitás!! :)
Még száz ilyen napot a legszebb Lilyborsónak!! :)

PetraésLily 2013.05.31. 15:04:57

@Titanilla Baksza: Nem bizony:) Ma az elso felvonas lesz:) Egyertelmu hogy o semmit sem ert abbol hogy ma van a szulinapja:D Ugy nezett rank reggel, hogy he nektek mi bajotok es ki ez a no aki enekel? Van meg itt vki? :D

PetraésLily 2013.05.31. 15:09:07

@Bóbitáék: Koszi Bobita:) Szerencsere Dorka sem panaszkodhat:) En meg még mindig irigylem azt a kez-lab izet:) Mert azt TE csinaltad. :)

ziziman 2013.05.31. 20:42:33

Nagyon szép bejegyzés volt! Lilynek csodás anyukája és apukája van, és Lily is nagyszerű kislány!
Nagyon boldog születésnapot mégegyszer Lilyborsó!!!

norus 2013.06.01. 10:11:43

Boldog szülinapot Lilyborsó :)
Gyönyörű bejegyzés volt Petra! Teljesen elérzékenyültem. Lily a legjobb helyen van :)
süti beállítások módosítása