HTML

Our life in California

Indulás elötti nap. Még jó mindenkivel találkozni, néhány puszit és könnycseppet váltani.

Friss topikok

  • LiliZozó: Köszi. :) Ha írsz az e-mailemre, az tökéletes lesz. nagy.f.emese@citromail.hu Előre is köszönöm a ... (2013.09.19. 23:50) MINDEN TÖKÉLETES:)
  • Bóbitáék: De nagyon sajnálom :(( Lily-t is, meg Téged is a munka miatt...:( Mielőbbi gyógyulást kívánok, hog... (2013.09.07. 22:32) 4. nap a bölcsiben - lázasan :(
  • norus: Ügyesek vagytok! És a bölcsis néni is szimpi, hogy így melléfekszik, ilyesmik :) Akkor nem sokára... (2013.09.06. 11:06) Bölcsibe beszoktatás 3. nap
  • norus: Ügyesek vagytok nagyon. Majd gyere mi volt az ott alvásnál :) Gratulálok a 2. évfordulóhoz :) (2013.09.05. 21:17) Elkezdtük a bölcsit (2. házassági évforduló)
  • Bóbitáék: Nagyon ügyes már Lily és ez a bölcsi-dolog...Hjaaaj... Ezt az esti dolgot pedig pontosan értem!:)) (2013.08.30. 15:28) 15 hónapos Lilyborsó - 1 alvás

Címkék

Turelmetlen lennek?

2012.06.24. 23:15 PetraésLily

Van hogy Lilyt nem lehet elaltatni es van hogy majd meg orulok, hogy kelljen fel...a 3 orankenti eveshez nem ragaszkodom, szerintem szepen gyarapszik, bar teny hogy ez csak a latvanyra alapul...tehat hagyom akar 4 orat is aludni, marmint hogy 4 orat kihagyjon ket szopi kozott, de az utobbi ket napban 6szor vagy 7szer szopizott egy nap, az eddigi 8-9hez kepest...

Ma viszont 8:45kor fogyasztotta el a reggelijet (25 percet szopizott) es utana, 10:35kor aludt el es en 13:00nal tovabb nem birtam magammal es felebresztettem. Nagyon aludt meg, mikor a karomba emeltem meg akkor is aludt...aztan szep lassan ebredezett, de cicin is inkabb komazott de azert evett, aztan apa bufiztette es jo nagy adagok jottek vissza belole...:( Lehet nem kellett volna ebresztenem, mert nem is volt meg ehes es ezert bufizett vissza majd mindent? 

Lehet jobb lenne hagynom hogy magatol ebredjen...mert szerintem fejlodik, de a korhazba csak 1 het mulva megyunk hogy megmerjuk, addig megbolondulok...csak ez a napi 6-7 szopi kicsit gyanus...

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://petracalifornia.blog.hu/api/trackback/id/tr524608995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dynavagyok 2012.06.24. 23:48:11

Nah, megszólal a gyermektelen volt gimis társ! ;)
Szóval azért okoskodnék picit, mert 2 közeli barátnőmnek is az elmúlt másfél évben lett gyermeke és tőlük sokat hallottam, tapasztaltam.
Az sosem jó, ha a gyerek sokat büfizik vissza, egyik barátnőm a sógornőjével szinte egyszerre szült, az ő kicsi fiúk járt így, állandóan cicin volt és rengeteget bukott vissza. NEm tudom, h van-e összefüggés a kijött mennyiség és a milyen gyakran eszik gondolatok között, de próbáldd meg pár napig, h nem kelted fel. Simán lehet, h Lily 6-7 alkalom alatt is megszerzi magának a számára elegendő mennyiséget és ha még nem éhes, akkor persze, h a szervezete is ágál ellene.
Nincs konyhamérlegetek se, vagy személymérleg, amin magatokkal együtt mérve tudnátok nézegetni, mennyit gyarapodott a súlya? Mindkét barátnőmnek azt mondta a doki és a védőnő is, h ne keltegesse fel a gyereket, jelezni fogja, ha éhes. És Lily is cselekedett már így, sokszor. Akkor néha miért ne szunyózhatna tova?! ;)
Ne aggódj Petra, biztos rendben van minden, te is ügyesen csinálod! ;)

Liz&Dorka · http://edeskispotty.blogspot.com/ 2012.06.25. 13:24:45

Nem türelmetlen vagy, csak ráparázol feleslegesen. Csak lazán, amit írtam neked privben!
Nem hülyék a gyerekek, ha nem éhes, nem fog enni. Dorka egy nap ennyi idősen max. 6-7 alkalommal evett úgy, hogy az éjszakákat 2 hetes kora óta végigaludta. Ha éhes, úgyis felkelti a pocakja én sosem ébresztettem a csajom, hidd el, mindent megmutatnak, csak figyelni és tanulni kell őket. ügyesen csinálsz mindent. Ameddig alszik, addig legalább meg tudod csinálni a házimunkát, tudsz magaddal foglalkozni ... pár hónap múlva imádkozni fogsz fele ennyi alvásért is. :)
Dorka akkor bukott sokat vissza, amikor túlette magát.

Salamonné Vivi 2012.06.25. 20:20:10

Azt olvastam valahol, hogy nem tudnak teljesen mélyen aludni a babák, mert akkor nem kelnének fel ha éhesek. Szóval ha fel kel akkor éhes...Én amúgy ont fordítva vagyok...nem akar aludni...és egyfolytában enne..heti fél kilókat hízik...kicsit kezdek parázni,hogy elhízatom a babát..vagy nincs is ilyen?

PetraésLily 2012.06.25. 20:36:51

@Liz&Dorka: Igazad van...Lazan...mar megyeget, de azert van mit fejlodnom meg ahogy a pelda is mutatja...:)

PetraésLily 2012.06.25. 20:40:30

@Salamonné Vivi: Azert picit irigylem, hogy ti ilyen szepen hiztok nekem meg fogalmam sincs,de jovo het hetfon remelem azert be tudok szamolni vmi gyonyoruseges szammal. Fel kilot hetente picit soknak tartom, nem mintha ertenek hozza, de az tuti hogy ilyenkor meg nem tudnak elhizni. Nezd meg Doriek babajat, Adamot, o is kis vasgyuro, sot kis tokas vasgyuro:) de nagyon szep, kis formas, inkabb mint hogy nyeszlett legyen, nem? Nekem meg csak lanyom van, bar az anyukaja nem nadszal, de hatha apucira ut:) vagy a nagyikra:)
Vedono meg jar hozzatok ha o nem mond semmit, mert ug tudom a vedonok tudnak csak raijeszteni a szulokre...

Salamonné Vivi 2012.06.26. 11:25:38

Dóriék Ádámja 2hónaposan annyi kiló mint mi 1 hónaposan nem sok egy kicsit?

PetraésLily 2012.06.27. 05:58:59

@Salamonné Vivi: Oszinten megmondom nem tudom mi szamit soknak...de en nem aggodnek ha a vedono se mondott semmit...lehet csak jo zsiros a tejcid:)
süti beállítások módosítása