HTML

Our life in California

Indulás elötti nap. Még jó mindenkivel találkozni, néhány puszit és könnycseppet váltani.

Friss topikok

  • LiliZozó: Köszi. :) Ha írsz az e-mailemre, az tökéletes lesz. nagy.f.emese@citromail.hu Előre is köszönöm a ... (2013.09.19. 23:50) MINDEN TÖKÉLETES:)
  • Bóbitáék: De nagyon sajnálom :(( Lily-t is, meg Téged is a munka miatt...:( Mielőbbi gyógyulást kívánok, hog... (2013.09.07. 22:32) 4. nap a bölcsiben - lázasan :(
  • norus: Ügyesek vagytok! És a bölcsis néni is szimpi, hogy így melléfekszik, ilyesmik :) Akkor nem sokára... (2013.09.06. 11:06) Bölcsibe beszoktatás 3. nap
  • norus: Ügyesek vagytok nagyon. Majd gyere mi volt az ott alvásnál :) Gratulálok a 2. évfordulóhoz :) (2013.09.05. 21:17) Elkezdtük a bölcsit (2. házassági évforduló)
  • Bóbitáék: Nagyon ügyes már Lily és ez a bölcsi-dolog...Hjaaaj... Ezt az esti dolgot pedig pontosan értem!:)) (2013.08.30. 15:28) 15 hónapos Lilyborsó - 1 alvás

Címkék

Te vagy a legjobb kislany:)

2013.02.10. 18:24 PetraésLily

Meegigertem Neked, draga szivem es tartom is szavam...

Tegnap este mikor lattam milyen ugyesen maszol arra gondoltam hogy biztosan nehezen alszol majd el hogy feldolgozd ezt az elmenyt, aztan megfurodtel, ettunk es nem aludtal el kozben sot nagyon gyorsan vegeztel, aztan olelgettelek meg es betettelek az agyba es akkor megigertem hogyha gond nelkul elalszol es vegig alszod az ejszakat akkor TE VAGY A LEGJOBB KISLANY A VILAGON!!! Igy lett...nem is ertem anya miert ketelkedett benned:) Szuper csajszi vagy es meg annal is szuperebb:)

Anya es Apa Nagyon Szeret Teged Kismano, Kismacko, Kisnyuszi, Cunamuna, Borsoka, Bogyoka...es meg sorolhatnam hogy a te draga szuleid hogyan szolitanak:)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://petracalifornia.blog.hu/api/trackback/id/tr205073053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása